Cyber Monday-tarjouksena WP-webhotellit jopa -75%

Tarjoamme WP Lite, Super ja Pro -webhotellit 6 kk ajan -75%. (Sis. maksuttoman WordPress-siirron!) Lisäksi Dev Lite -kehitysympäristö ILMAISEKSI 24 kk ajan (norm 12 kk). Tarjoukset voimassa 28.11.asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. ei peruutettuja uudelleentilattuja palveluja. Alennus lasketaan kassalla.

Asiakastukemme

palveluajat laajenevat

12.11.2022

Olemme kuluneen syksyn aikana palkanneet lisää henkilöstöä ja vastaavasti parannamme myös asiakastukemme kattavuutta. Palvelulupauksemme mukaisesti jatkossa täysi asiakastukemme palvelee arkisin klo 8-16 ja kaikkina muina aikoina palvelinten toimintaa valvoo ja kriittisiin vikailmoituksiin reagoi vikapäivystyksemme iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Tavoitat meidät jatkossa puhelimitse aikaisempaa laajemmin aukioloajoin - puhelinpalvelumme vastaa asiakaspalvelunumerossamme 017-5800 500 jatkossa arkisin klo 8:30 - 16:00.

 

Lisäksi uutena palvelumuotona otamme käyttöön jatkossa myös chat-asiakaspalvelun, jota aikaisemmin olemme käyttäneet ainoastaan satunnaisesti. Tavoitat meidät jatkossa myös helposti sivuiltamme löytyvän chatin kautta arkisin klo 10-14.

 

Lisäksi kaksi muuta palvelukanavaamme ovat käytettävissäsi 24/7. Meihin voit olla yhteydessä milloin vain sähköpostitse sekä kotisivujemme viestitoiminnon kautta. Näiden kanavien kautta saapuneisiin viesteihin asiakastukemme vastaa aukioloaikoina 8-16 tyypillisesti tunneissa, usein jopa minuuteissa. Muina aikoina vikapäivystyksemme reagoi sekä valvontajärjestelmiemme hälytyksiin automaattisesti että myös asiakkaidemme kriittisiin vikailmoituksiin iltaisin ja viikonloppuisin erittäin lyhyellä vasteajalla. Pääsääntöisesti ei-kiireellisiin tukipyyntöihin vastauksen saat seuraavana arkipäivänä.

24/7

365

Ark.

8-16

/*