Cyber Monday-tarjouksena WP-webhotellit jopa -75%

Tarjoamme WP Lite, Super ja Pro -webhotellit 6 kk ajan -75%. (Sis. maksuttoman WordPress-siirron!) Lisäksi Dev Lite -kehitysympäristö ILMAISEKSI 24 kk ajan (norm 12 kk). Tarjoukset voimassa 28.11.asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. ei peruutettuja uudelleentilattuja palveluja. Alennus lasketaan kassalla.

Kumppanuusohjelma

on julkaistu, verkkolaskutus mahdollista

12.4.2021

Esittelemme viimein paljon kysytyn kumppanuusohjelman, jonka avulla palveluidemme jälleenmyynti on mahdollista. Tarjoamme uutena laskutusvaihtoehtona nyt myös verkkolaskutusta yritysasiakkaille.

 

Kumppanuusohjelma on ensisijaisesti tarkoitettu kotisivujen suunnittelijoille, mutta jälleenmyynti kumppanuusohjelman kautta esim. omille kotisivuille sijoitettavan affiliate-linkin kautta on myös mahdollista. Voit tutustua kumppanuusohjelmaan tarkemmin tästä.

 

Tarjoamme uutena laskutusvaihtoehtona nyt myös verkkolaskutusta yritysasiakkaille. Maksuvaihtoehto on ollut tarjolla tilausjärjestelmässämme uusiin tilauksiin parisen viikkoa, mutta on siis käyttöönotettavissa myös vanhoihin tilauksiin. Mikäli haluatte siirtyä käyttämään verkkolaskutusta, ilmoittakaa asiakkuuden nimi tai asiakasnumeronne sekä OVT-verkkolaskutunnus sekä operaattorinne asiakastukeemme. Verkkolaskutus on kytkettävissä käyttöön myöhemmin myös Oma Hostaan -portaalin kautta.

/*