WordPress saatavana

nyt myös ylläpidettynä

8.10.2020

Hostaan Oy:n palveluvalikoima kehittyy jälleen. Esittelemme nyt uutena tuotteena kokonaan ylläpidetyt SmartWP-webhotellit, joiden WordPress-ylläpito tapahtuu automaattisesti ja toimintatestatusti uuden Smart Updates - älykkäät päivitykset -teknologiamme avulla. Lisäksi WordPress-esiasennus ja supernopea NginX caching -palvelinvälimuisti kuuluvat aina vakiona SmartWP-tuotteisiin.

 

SmartWP-webhotellit sopivat erityisesti asiakkaille, jotka eivät halua murehtia tekniikasta, vaan keskittyä kotisivujen sisältöön. Paketit soveltuvat myös mainiosti kotisivuja suunnitteleville tahoille, jolloin sivustot voi turvallisesti luoda, vaikka asiakas ei tilaisikaan erillistä WordPress-ylläpitoa suunnittelijalta.

 

Siirtymä WP-webhotelleista onnistuu helposti myös vanhoilla asiakkaillamme SmartWP-webhotelleihin, sillä vaihtaessasi pakettisi nyt SmartWP:ksi, tarjoamme vanhoille asiakkaillemme WP-webhotelliasi vastaavan SmartWP-webhotellin ilman lisämaksua kuluvan laskutuskauden loppuun saakka (korkeintaan yhden vuoden ajalle). Tämä huipputarjous on voimassa vain 31.10.2020 saakka ja saat sen käyttöösi olemalla yhteydessä asiakastukeemme.

 

Myös Dev + Pub -kehitysalusta uudistui!

Viime keväänä lanseerattu Dev + Pub -kehitysympäristö sai myös kasvojenkohotuksen.

Kehitysalustatuotteemme on suunnattu erityisesti WordPress-kotisivuja ammatikseen suunnitteleville freelancereille, digitoimistoille ja kehittäjille, joita olemme kuunnelleet tarkalla korvalla. Dev + Pub -ympäristö uudistuikin seuraavalla tavalla:

 

  • Nyt Develop- sekä Publish -paketteja on saatavilla hieman pienemmin hyppäyksin +10, +30 ja +100 -kokojen tullessa tarjolle aikaisempien +5, +20 ja +50 lisäksi. Voit siis jatkossa valita juuri parhaiten sivustomäärääsi sopivan paketin.
     
  • Kymmenkertaistimme Publish-paketteihin kuuluvien sähköpostilaatikoiden määrän, jotta määrä riittäisi paremmin kehittäjien asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaiden sivustojen siirtäminen palveluumme suurena massana ei jää enää sähköpostilaatikoista kiinni.
     
  • Myös Smart Updates -teknologia kuuluu Dev + Pub -alustaan jatkossa vakiona (yhden WordPress-sivuston ylläpitämiseen). Voit kehittäjänä testata ja käyttää ominaisuutta veloituksetta kaikilla kehitysympäristösi sivuilla (yhdellä sivulla kerrallaan).

 

Näistä huimista parannuksista huolimatta palvelun hinnoittelu säilyi samana, koska haluamme tukea kehittäjiä hyödyntämään Dev + Pub -julkaisualustaa myös asiakassivustojen julkaisuun ja jälleenmyyntiin. Kehitysympäristön pienin Develop +5 -paketti tarjotaan lisäksi edelleen kehittäjille 6 kk jaksolle hintaan 0€/kk (norm. 5,00€/kk). Ellet ole vielä kehittäjä, tarjous kannattaa hyödyntää nyt ja avata kehitysympäristötunnus. Tutustu Dev + Pub -kehitysympäristöön tästä.

 

Voit tutustua palveluidemme uusiin ominaisuuksiin tarkemmin SmartWP-webhotellien sekä Dev + Pub -kehitysalustan omilla sivuilla. Kaikkien palveluiden tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti tilausjärjestelmästämme.