Hostaan on valintasi, kun tarvitset sen oikeasti toimivan ja nopean palveluntarjoajan WordPress-kotisivuillesi tai WooCommerce-verkkokaupallesi. Olitpa devaaja, digitoimisto tai verkkokauppias, olemme erinomainen ja palveleva kumppani kaikissa tapauksissa. Rakennetaan yhdessä menestystarinasi!

Kokenut

Palveluamme ei ole lähdetty rakentamaan aivan pystymetsästä vaan taustalla on rautaista ammattitaitoa ja vuosikymmenen kokemus ammattimaisten palvelinpalveluiden tuottamisesta.

Etsi vapaata verkkotunnusta:

Nopeat palvelimet,

NOPEA TUKI

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Nopea

Palvelinjärjestelmämme on rakennettu parhaimpiin pilvipohjaisiin kotimaisiin UpCloudin ja Hetznerin pilvialustoihin. Kanssamme voit olla varma, että kotisivusi avautuvat ripeästi ja sähköpostisi toimivat.

Kotimainen

Kaikki suomalaisten asiakkaidemme palvelut sijoitetaan Suomessa sijaitseville palvelimille. Olemme myös suomalaisomisteinen perheyritys ja palvelua tuotetaan Kuopiossa.

1

25

€/kk

Rekisteröi uusi domain tai siirrä vanha verkkotunnus meille

Hoidamme domainin rekisteröinnin tai siirron puolestasi edullisesti ja nopeasti. Huolehdimme myös domainin uusimisesta. Kauttamme saat edullisesti kaikki yleisimmät domainpäätteet.

FI-domain

...vai haluatko käyttää kotisivukonetta?

Etkö tiedä miten tekisit kotisivut? Helppokäyttöisellä Hostaan.site- kotisivukoneellamme kuka tahansa rakentaa näyttävät responsiiviset kaikissa laitteissa toimivat kotisivut. Jopa nämä meidän omat sivustomme on tehty käyttäen tätä samaa työkalua.

4

98

€/kk

+ ALV 24%

Nopea WordPress tai verkkokauppa helposti...

Onnistuu! Hostaanin WP-webhotelleihin asennat WordPressin tai vaikka WooCommerce-verkkokaupan vaivatta. Halutessasi saat nämä myös valmiiksi asennettuna ja ylläpidettynä SmartWP ja SmartWoo -paketeissamme. Supernopeat pilvipohjaiset High Availability -pilvipalvelimemme ja NginX-välimuisti kiihdyttävät sivusti hurjaan vauhtiin. WordPress-sivujen siirto sisältyy hintaan.

5

98

€/kk

Alk.

+ ALV 24%

Muutamia syitä valita palvelumme

Hostaan Oy on kotimainen palveluntarjoaja, jonka taustalla on yli 15 vuoden kokemus ammattimaisten palvelinpalveluiden tuottamisesta. Modernina toimijana päätimme ravistella pöhöttyneen toimialan kerralla uusiksi.

Olet varmaan kuullut, että jos tarvitaan halpa ja hyvä on yleensä ostettava kaksi tuotetta. Valitessasi Hostaan Oy:n palveluntarjoajaksesi, voit olla varma, että nämä kaksi ovat kerrankin samassa paketissa. Alla muutama syy.

Palveleva

Toimiva asiakaspalvelu on toimintamme tärkein kulmakivi. Meidät tavoitat puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa silloin kun tarvitset. Vastaamme aina ripeästi ja asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiin.

Uusimmat tiedotteet

min 12 kk

★★★★★

Virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä

OHO!

Luotettava webhotelli

Hostaanin webhotellipakettien avulla saat toimintavarman kotisivutilan - verkkotunnuksen rekisteröijälle jopa veloituksetta! Kaikki webhotellimme sijoitetaan Suomessa sijaitseville palvelimille, High Availability -tekniikalla toteutettuun, 24/7 -valvottuun supernopeaan UpCloudin tai Hetznerin kotimaiseen pilveen. Ja katso hintaa!

/kk

Domainin

Alk.

6

/kk

Alk.

+ ALV 24%

Managed Cloud 2.0 -pilvipalvelimet järeään käyttöön

Kun tarvitaan salamannopeaa suorituskykyä ja ehdotonta toimintavarmuutta, valintasi on Managed Cloud 2.0. Hostaanin lyömättömällä High Availability -tekniikalla toteutettu, ylläpidetty ja valvottu, täysin omaan käyttöön varattu oma pilvipalvelin sisältää kaiken yhdellä kuukausihinnalla. Tämä on ehdoton valinta WordPress- ja WooCommerce -sivuille joilla on TV- tai some-kamppiksia, suuria kävijäpiikkejä tai todella iso levytilan ja liikennöinnin tarve.

ostajalle

9

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

Oletko kotisivuja suunnitteleva ammattilainen? Etsitkö varmatoimista, nopeaa ja hyvin palvelevaa hosting-kumppania? Olet juuri löytänyt sen.

Hostaan.pro - ammattilaisille

Tutustu Hostaan.pro -palveluumme. Se on työkalupakki ammattilaisille, joka sisältää kaiken mitä tarvitset menestyksekkääseen WordPress-liiketoimintaan ja palveluiden kannattavaan jälleenmyyntiin. Lämpimästi tervetuloa kumppaniksemme!

0

Uudet fi9 ja fi10 palvelimet on avattu
2021-08-05 12:31 Uudet fi9 ja fi10 palvelimet on avattu 5.8.2021 Olemme lisänneet palvelinkapasiteettia kotimaisille asiakkaillemme ottamalla tuotantokäyttöön uudet fi9 ja fi10 -palvelimet.   Palveluidemme kysynnän jatkuessa vahvana laajennamme jälleen asiakaskapasiteettiamme satojen uusien kotimaisten asiakkaid...
Otamme käyttöön Modsecurity -sovelluspalomuurin
2021-05-31 12:33 Otamme käyttöön Modsecurity -sovelluspalomuurin 31.5.2021 Kehitämme palvelintemme tietoturvaominaisuuksia ja otamme vaiheittain kaikille palvelimillemme käyttöön ModSecurity -palvelinsovelluspalomuurin (Web Application Firewall) Comodon sääntökirjastolla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että par...