Viiden tähden palvelua

★★★★★

Toimimme alalla, jossa olemme saaneet asiakkailtamme luottamuksen hoitaa heidän sähköisen liiketoiminnan palveluitaan. Tyytyväiset asiakkaat ja heidän toimivat palvelunsa ovat meille kunnia-asia. Lue tältä sivulta mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Asiakastukemme saamaa palautetta

 

Järjestelmässämme kerätään säännöllisesti vapaaehtoista asiakaspalautetta chat-keskusteluiden jälkeen. Palautteenantajat ovat asiakkaitamme tai asiakkuutta harkitsevia. Palautteessa pyydetään pisteyttämään asiakastuki yhdestä viiteen pisteeseen osa-alueina tieto, ystävällisyys, vasteaika ja yleispisteet. Tällä hetkellä asiakastukemme pistearvo on 5/5 pistettä! Ohessa muutamia otteita palautteista.

Älä usko meitä - usko asiakkaitamme

Palvelustamme puhutaan myös muualla. Alla pari esimerkkiä sosiaalisen median alustoista saamistamme palautteista. Alla olevat palautteet noudetaan Google-arvosteluista, jossa keskiarvomme on 5/5 pistettä.

Katso myös Puskaradion palautteet

Palveluntarjoajaa valitessa kannattaa tehdä taustatyöt tarkoin. Yksi hyvä kanava webhotellipalveluntarjoajaa valitessa on kurkata mitä palveluntarjoajasta sanotaan esimerkiksi kotimaisen arvostelusivusto Puskaradio.net:in Webhotellit -osiossa.

 

Vaikka palautteet ovatkin osin anonyymejä, suuntaa-antavasti niistä voi päätellä minkä palveluntarjoajan palvelut toimivat - ja erityisesti minkä palveluntarjoajan palvelut eivät toimi nimeksikään. Hostaan Oy:n palautteet voit kurkata Puskaradiosta.

 

★★★★★

Puskaradio.net - 5.0/5.0

Valitse sinäkin Palveluntarjoajaksesi kotimainen Hostaan Oy

 

Kotisivujen ja sähköpostien toimivuus sekä toimiva asiakaspalvelu ovat tärkeimpiä tekijöitä palveluntarjoajaa valittaessa. Meiltä saat edulliseen hintaan toimivaa palvelua - ja voit myös olla varma, että saat myös tukea asiakaspalvelustamme sitä tarvitessasi. Tutustu alta tärkeimpiin palvelutuotteisiimme. Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

★★★★★

"Vau. Nyt kyllä täytyy sanoa, että ei olisi voinut kyllä enää paremmin siirto uudelle palveluntarjoajalle toteutua. Tilaus oli nopeasti käsitelty ja tilausta käsiteltäessä varmistettiin myös varmuuden varalle toimenpiteet, enkä ollut kaikkia huomannut. Nopeaa ja ennakoivaa palvelua, aivan mieletöntä!"

 

★★★★★

"Vastaus pulmaan tuli nopeasti ja asiantuntevasti, kiitos!"

★★★★★

"Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Ongelmaan ratkaisu jo chatin avulla. Kiitos!"

 

★★★★★

"Erittäin hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua! Suosittelen."

 

★★★★★

"Pulmat tähän asti nopiaan korjattu ja lisäneuvot vastaisuuden varalle saatu. Kiitos!"

Susanna Pohto, Sun Fysiokulma

"Olen juuri yhdessä illassa tehnyt Hostaan kotisivukoneella sivun yritykselleni. Avun sain myös saman illan aikana nopeasti. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki palvelulle!"

★★★★★

Matti Nokelainen

"Tein itse sivut ja siirsin palvelimelle. Siirto oli erittäin helppo, eikä erillistä ohjelmaa tarvittu FTP:hen! Tukea sai pyydettäessä erittäin nopeasti. Loistavaa palvelua!"

★★★★★

Suosittu myös somessa

 

Hostaan on yksi suosituimmista WordPress-palveluntarjoajista Facebookin WordPress / WooCommerce / Suomi / Finland -ryhmässä. Alla myös pari palautetta Facebook-sivuiltamme.