We are recruiting

Customer Management Specialist to our office in Kuopio

2020-12-18

Hostaan Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjoamme kotimaisille asiakkaillemme toimintavarmoja, erittäin nopeita ja luotettavia WordPress hosting-, webhotelli-, sähköposti- ja kotisivukone-palveluita erinomaisella asiakastuella ja kilpailukykyiseen hintaan. Lähivuosien tavoitteena on myös kansainvälistyminen ja laajentuminen erityisesti euroalueen markkinoille. 

Haemme nyt palvelukseemme asiakashallinnan spesialistia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi rakentuu monipuolisista asiakastukeen ja palvelinhallintaan liittyvistä työtehtävistä. Työ sisältää esimerkiksi asiakkuuksien perustamista ja ylläpitoa, laskutusta, tilausten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja ongelmanratkaisua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä Linux-, Plesk- ja WordPress -ylläpitoa.

 

Toimit osana tiimiä Kuopion toimistollamme pääsääntöisesti virka-aikaisesti, mutta myös erilaisia päivystystehtäviä voi liittyä työhön myös virka-ajan ulkopuolella erikseen sovitusti. Työskentely-ympäristössä käytämme uusia iMac 5k ja Macbook -laitteita ja palvelininframme sijaitsee kokonaan pilvessä, joten palvelinsalityöskentelyä työssä ei tarvita.

 

Työnkuva voi laajentua osin myöhemmin myös esimerkiksi PHP/MySQL-pohjaisten sovellusten ohjelmointiin, WordPress-sivustojen suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin, SEO-asiantuntijaksi, sosiaalisen median sisällöntuottajaksi tai tiimin esimiestehtäviin omasta osaamisestasi, motivaatiostasi ja halukkuudestasi riippuen.

 

Mitä odotamme vähintään sinulta?

 

 • Sinulla on vähintään perustuntemus Linux-palvelimista ja niiden ylläpidosta ja tunnet Internetin verkkoinfrastruktuurin keskeisimmät tekniikat. Arvostamme soveltuvaa IT-alan koulutusta.
   
 • Puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja vähintään kohtalaista englantia. Olet asiakaspalveluhenkinen, sinnikäs, ongelmanratkaisukeskeinen, ketterä, ajoittain hektiseksikin muuttuvaa työtä pelkäämätön, motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
   
 • Viihdyt säännöllisessä toimistotyössä ja arvostat hyvää rauhallista työympäristöä, paikallisesti sovittuja työaikajoustoja ja säännöllistä kuukausipalkkaa sekä haluat koeajan jälkeen mahdollisesti sitoutua pysyvään työhön Kuopioon.

 

Millä ominaisuuksilla lisäksi voit loistaa (yksikin näistä on iso plussa):

 

 • Olet todellinen palvelinasinatuntija ja hallitset Linux-palvelinten ylläpidon, pakettienhallinnan, migraatiot ja ongelmanratkaisun kuin omat taskusi. Taikasanoja ovat myös syvällinen kokemus seuraavista: Debian, Plesk, NginX, Apache ja MariaDB.
   
 • Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja PHP OOP, Javascript, jQuery, MySQL, CRUD ja MVC ovat työssäsi tai harrastuksessasi arkipäivää.
   
 • Sinulla on muuta alaan liittyvää erityisosaamista (esim. syvällinen kokemus WordPress-kotisivuista, hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta, kokemusta kansainvälisyydestä tai useamman eri kielen taito) tai olet poikkeuksellisen motivoitunut oppimaan ja opettelemaan uutta niin työssäsi kuin omatoimisestikin.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

 • Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi vahvuuksiesi ja motivaatiosi suuntaamana. Tulet osaksi tiimiämme, jossa tuemme toisiamme ongelmien ratkaisussa, mutta saat silti ottaa vastuuta omasta työstäsi.
   
 • Erinomaisen työympäristön. Olet mukana Hostaanin viihtyisässä, huumorintajuisessa ja hyvähenkisessä työympäristössä toimimassa laadukkailla moderneilla työvälineillä ja luomassa huippulaatuista palvelukokemusta asiakkaillemme pyrkimyksenämme kehittyä merkittäväksi kansainväliseksi alan toimijaksi.
   
 • Säännöllisen kuukausipalkan, joka määräytyy ja kehittyy osaamisesi, tavoitteissa onnistumisen sekä työlle omistautumisen mukaan. Käytössäsi on myös oma työpiste avokonttorissamme ja tarvittaessa autopaikka.

 

Hakeminen

Kiitoksia kaikille hakijoille - hakemamme henkilö löydettiin ja vakanssi on täytetty. Etsimme kuitenkin jatkuvasti uusia kykyjä ja mikäli koet olevasi huippusopiva tiimiimme, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteella rekry@hostaan.fi.