Hostaan on virallinen Google Partner ja kauttamme saat helposti myös Google Workspace -työympäristön kätevästi laskulla ja suomenkielisellä asiakastuella.

6

98

€/kk

per käyttäjä

Kaikki toimii pilvipohjaisesti

Google Workspacen avulla yrityksesi kaikki työntekijät voivat työskennellä suoraan verkossa korvaten perinteiset tekstinkäsittely- ja laskentataulukko-ohjelmistot, kalenterin, sähköpostin, chatin ja videopuhelut. Yhdellä keskitetyllä ratkaisulla tietojen tallennus, yhteiskäyttö ja keskinäinen kommunikointi sujuu vaivatta - ja tiimisi työteho nousee merkittävästi. Perinteisiä omalle koneelle asennettavia sovelluksia tai tiedostojen lähettelyä sähköpostiliitteinä ei tarvita.

Google Workspace

Ota käyttöön

Alk.

Muuta tapaasi työskennellä

Google Workspace muuntaa myös tapasi työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Se poistaa teknologiset esteet etätyöskentelylle ja mahdollistaa nykyaikaisen tavan tehokkaaseen työntekoon, mistä vain.

 

Tiimisi jäsenet voivat esimerkiksi kommunikoida keskenään videopuhelussa ja muokata yhtäaikaisesti yhteiskäytössä olevia dokumentteja - selaimen avulla, ilman erillisiä ohjelmistoja.

Mitä Google Workspace sisältää?

Kaikki Google Workspace -tilaukset sisältävät seuraavaa:

 

✅ Pilvi- ja selainpohjaiset työkalut yhteistyön tekemiseen ja yhteydenpitoon

✅ Omavalintaisen, ammattimaisen sähköpostin (domain rekisteröitävä erikseen)

✅ Isot Google Drive -tallennustilat yrityksesi tiedostojen tallentamiseksi verkkoon 

Turvallisuuden sisäänrakennettuna ja keskitetyn käyttäjäoikeuksien hallinnan

Mitä Google Workspace sisältää?

Yrityssähköposti

✅ Yritystason Gmail-sähköposti

✅ Paljon tallennustilaa posteille

✅ Käyttäjäkohtainen hinnoittelu

Omaan domainiin perustuva 

Kaikki pilvessä

30-5000 GB tallennustilaa Googlen

pilvessä

✅ Toisenlainen tapa työskennellä ilman perinteisiä rajoitteita

Työkalut tiiimillesi

Videokokoukset 100-500 käyttäjälle

✅ Sovellusten ja tiedostojen yhteiskäyttö, käyttäjähallinta

Turvallisuus vakiona

✅ Pilvi- ja selainpohjainen jatkuvasti

päivittyvä ratkaisu

✅ Ei paikallisia sovelluksia

✅ Googlen luotettava tekniikka

Tilaa nyt Google Workspace!

Tarvitset kauttamme saatavan Google Workspace lisäksi vain domainin (alk 0,99 €/kk) ja pääset luomaan työskentelemään aiempaa tehokkaammpin. Voit tilata nämä yhdellä tilauksella tilausjärjestelmästämme. Käsittelemme tilaukset ripeästi yleensä arkisin jopa tunneissa, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palvelut laskutamme kätevästi laskulla kirjeitse tai sähköpostitse.

 

(Tilauksen tekemiseen tarvitset tilapäisen/nykyisen sähköpostilaatikon, johon vastaanotat ohjeviestit palvelun käyttämiseksi. Voit kuitenkin myöhemmin vaihtaa sähköpostiosoitteen asiakastiedoissasi omaan domainiin perustuvaksi. 14 vuorokauden peruutusoikeus ei koske kolmannen osapuolen toimittamia palveluita, kuten Google Workspace.)

6

98

€/kk

Alk.

+ ALV 24%

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

★★★★★

6

98

€/kk

per käyttäjä

Starter

Google Workspace palvelut

Business Starter

Sopii pienemmän yrityksen aloitustason paketiksi

 

✅ Gmail -yrityssähköposti omalla domainilla
✅ 30 GB pilvipohjaista tallennustilaa per käyttäjä
100 osallistujan videokokoukset
✅ Tietoturva ja hallintaominaisuudet 
✅ Perustason tuki

Business Standard

Suunniteltu yritystoiminnan tavanomaiseen käyttöön

 

✅ Gmail -yrityssähköposti omalla domainilla

2000 GB pilvipohjaista tallennustilaa per käyttäjä
150 osallistujan videokokoukset
✅ Tietoturva ja hallintaominaisuudet
✅ Perustason tuki

Business Plus

Sopiva valinta, kun tarvitaan paljon tallennustilaa suurille tiedostoille

 

✅ Gmail -yrityssähköposti omalla domainilla + e-Discovery säilytys

5000 GB pilvipohjaista tallennustilaa per käyttäjä
500 osallistujan videokokoukset
✅ Tehokkaammat tietoturvaominaisuudet
✅ Perustason tuki

13

98

€/kk

per käyttäjä

Standard

0

98

€/kk

per käyttäjä

Plus

Valitse sopivin Google Workspace -palvelutaso yrityksesi käyttöön:

DNS-ohjaus domainillesi kaupan päälle

Tilatessasi Google Workspace -palvelut kauttamme, saat halutessasi domainillesi nimipalvelut ja DNS-ohjauksen maksutta kaupan päälle. Jos olet jo asiakkaanamme, teemme olemassa olevaan pakettiisi maksutta DNS-osoitukset* meidän nimipalvelimiltamme Google Workspacen Gmail-yrityssähköpostiin.

 

*) Ohjauksen tekeminen ei siirrä sähköpostilaatikossasi olevia viestejä Gmailiin. Tämän voit joko tehdä itse Gmailin omilla työkaluilla, tai vaihtoehtoisesti tarjoamme tämän lisämaksullisena tuntityönä.

2

Google Workspace -lisäkäyttäjät

Tarvitsetko lisää Google Workspace -käyttäjiä olemassa olevaan tilaukseesi? Onnistuu. Ole yhteydessä asiakastukeemme ja ilmoita tarvitsemiesi käyttäjien määrä sekä käyttäjille tarvittavien sähköpostilaatikoiden nimet. Lisäämme lisäkäyttäjät suoraan olemassa olevaan tilaukseesi ja laskutamme ne lopulta kaudelta.

98

€/kk

per käyttäjä

+

6

Lisäkäyttäjä alk.

Palvelutason nosto joustavasti

Tarvitsetko suurentaa Google Workspace -palvelutasoasi esimerkiksi mikäli Starter-tason 30 GB pilvipohjainen tallennustila ei enää riitä. Tämä onnistuu helposti. Ole yhteydessä asiakastukeemme ja päivitämme palvelun haluamaksesi ja laskutamme erotuksen jäljellä olevalta laskutuskaudelta.

Tarvitsetko domainillesi myös kotisivutilaa?

Tilatessasi Google Workspacen meiltä, palvelu mukautuu helposti myös tulevaisuuden tarpeisiisi. Voimme myöhemmin halutessasi päivittää Google Workspacen hintaan kuuluvan maksuttoman DNS-palvelun valitsemaksesi WordPress-webhotelliksi tai kotisivukone-paketiksi ilman, että tämä vaikuttaa Google Workspace -palveluidesi toimintaan millään tavoin. Myös domainin www-toisiin kotisivu- ja verkkokauppapalveluihin (esim. Wix, Shopify ym.) onnistuu pyydettäessä.

Kotimaiset vakaat pilvipalvelimet

Hostaanin palvelimet toteutetaan luotettavia ja vakaita UpCloudin ja Hetznerin pilvialustoja käyttäen, jolloin 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että palvelusi toimivat nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa. Virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla. Pilvi-infraan perustuva teknologiamme mahdollistaa erittäin luotettavat nimipalvelut ja kotisivutilan myös Google Workspacen kanssa.