Hostaanin palvelimilla oleviin kaikkiin WordPress-asennuksiin kuuluu nykyisin vakiona sivustosi nopeudesta huolehtiva Hostaan plugin. Lisäosa ilmoittaa, mikäli sivustosi optimoinnissa on puutteita. Pluginista löytyy myös palvelinlokit sekä WordPress-asetuksia.

Pidämme huolta WordPressisi nopeudesta

WordPress on erinomainen julkaisujärjestelmä, mutta nopeasti toimiakseen se vaatii laaja-alaista ymmärrystä myös palvelinasetuksista. Olemme kehittäneet kaikkien asiakkaidemme käyttöön lisäosan, joka tarkistaa ja optimoi WordPressisi toimimaan nopeimmalla mahdollisella tavalla. Lisäosa huolehtii, että WordPressisi käyttää oikein välimuistitusta, muistirajoja, PHP-versiota, kuvien pakkausta, yhteensopivia plugineja ja lukuisia muita palvelimillamme suositettuja asetuksia. Työkalu on maksuton ja suoraan jokaisen asiakkaamme käytettävissä ilman eri toimenpiteitä. Lisäosa löytyy WordPressisi ylläpitonäkymästä päävalikosta kohdasta "Hostaan". Huolehdimme täältä käsin myös lisäosan automaattisesta päivittämisestä.

WordPress plugin

Hostaanin

Plugin tarkistaa WordPressisi asetukset

Hostaanin plugin on toteutettu siten, ettei se itsessään hidasta sivustoasi lainkaan. Plugin tekee avattaessa yhden tarkistuksen etusivustasi sekä WordPressin asetuksista ja antaa suosituksia optimaalisista WordPress-asetuksista, joita tulisi käyttää palvelimillamme parhaimman mahdollisen nopeuden saavuttamiseksi. Lisäosa havaitsee mm. puuttuvan tai puutteellisesti asennetun välimuistituslisäosan ja kuvaoptimoijan, epäyhteensopivat ja käyttämättämät pluginit, Nginx Caching -välimuistiasetukset, PHP-version sekä WordPressin optimaaliset muistiasetukset.

 

Hostaan pluginin avulla voit myös tehdä muutoksia WordPressin muistiasetuksiin, asettaa WordPressin debug-tilaan sekä tarkastella palvelimen access- ja error-lokitiedostoja pluginin kautta suoraan WordPressin admin-käyttöliittymästä.

Plugin valjastaa Hostaanin supernopean palvelinteknologian käyttöösi

Hostaan hyödyntää mm. Nginx Caching -palvelinvälimuistitusta, mikä edellyttää oikein optimaalisesti toimiakseen oikeita palvelinasetuksia, välimuistipluginia, kuvanpakkainta sekä oikeansuuruisia muistiasetuksia. Oikein konfiguroituna Nginx-palvelinympäristö on käytänössä yhtä nopea ja monipuolinen kuin vastaava LiteSpeed-palvelinympäristö, josta olet varmasti kuullut paljon kehuja. Hostaan plugin täydentää Nginx-palvelinympäristömme valjastaen sen täyden potentiaalin käyttöösi.

 

Valitsemalla Hostaanin palvelintarjoajaksesi, voit varmistua siitä, että WordPress-sivustosi toimii aina nopeasti ja optimoidusti, sillä Hostaan plugin asentuu automaattisesti kaikkiin palvelimellamme sijaitseviin WordPress-sivustoihin.

optimoi sivustosi!