Cyber Monday-tarjouksena WP-webhotellit jopa -75%

Tarjoamme WP Lite, Super ja Pro -webhotellit 6 kk ajan -75%. (Sis. maksuttoman WordPress-siirron!) Lisäksi Dev Lite -kehitysympäristö ILMAISEKSI 24 kk ajan (norm 12 kk). Tarjoukset voimassa 28.11.asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. ei peruutettuja uudelleentilattuja palveluja. Alennus lasketaan kassalla.

IT Service Desk

-asiakaspalvelija (kokoaikainen työ, Kuopio)

31.8.2022

Hostaan Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjoamme yli 2000 kotimaiselle asiakkaallemme toimintavarmoja, erittäin nopeita ja luotettavia WordPress hosting-, webhotelli-, sähköposti- ja kotisivukone- sekä Managed Cloud -palvelinpalveluita erinomaisella asiakastuella ja kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme kalakukkokaupungista Kuopiosta käsin, mutta tähtäimenämme on kansainvälistyminen.

 

Nyt haluamme sinut Kuopioon osaksi huumorintajuista, hyvähenkistä ja tekemästään työstä ylpeää tiimiämme, jossa voit kehittää itseäsi - ja niin halutessasi itsellesi pitkän ja menestyksekkään uran!

Tule meille töihin tekemään työtä, jolla on merkitystä. 

Kanssamme olet osa Hostaanin reilua ja joustavaa työyhteisöä, jossa ketään ei jätetä yksin. Meillä olet korvaamattoman arvokas, etkä vain osa koneistoa. Mielestämme viihtyisä työ syntyy sopivan kokoisista haasteista, merkityksellisistä työtehtävistä sekä mahdollisuudesta oppia ja kehittyä. Työssä palkitsevinta on tyytyväinen asiakas ja ikimuistoiset yhdessä vietetyt hetket! Lue lisää työympäristöstämme täältä.

 

IT Service Desk -asiakaspalvelija

Haemme nyt palvelukseemme IT Service Desk -asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työnkuvasi rakentuu monipuolisista palvelintekniseen asiakastukeen ja palvelinhallintaan liittyvistä työtehtävistä. Työ sisältää esimerkiksi asiakkuuksien perustamista ja ylläpitoa, laskutusta, tilausten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa, palvelumuutoksia ja ongelmanratkaisua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä Linux-, Plesk- ja WordPress -palvelinylläpitoa.

 

Toimit osana tiimiä Kuopion toimistollamme pääsääntöisesti virka-aikaisesti, mutta myös erilaisia päivystystehtäviä voi liittyä työhön myös virka-ajan ulkopuolella erikseen sovitusti. Työskentely-ympäristössä käytämme uusia iMac 5k ja Macbook -laitteita ja palvelininframme sijaitsee kokonaan pilvessä, joten palvelinsalityöskentelyä työssä ei tarvita.

 

Työnkuva voi laajentua myöhemmin osin myös esimerkiksi PHP/MySQL-pohjaisten sovellusten ohjelmointiin, WordPress-sivustojen suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin, SEO-asiantuntijaksi, sosiaalisen median sisällöntuottajaksi tai tiimin vastuutehtäviin omasta osaamisestasi, motivaatiostasi ja halukkuudestasi riippuen.

 

Mitä odotamme sinulta?
 

 • Sinulla on vähintään perustuntemus Internet-palvelimista ja niiden toiminnasta ja tunnet Internetin verkkoinfrastruktuurin keskeisimmät tekniikat. Haluat oppia jatkuvasti uutta ja kykenet omaksumaan tietoa nopeasti.
   
 • Puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja vähintään kohtalaista englantia. Olet täsmällinen ja tinkimätön optimisti, asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukeskeinen, sinnikäs ja ketterä, ajoittain hektiseksikin muuttuvaa työtä pelkäämätön, motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
   
 • Viihdyt säännöllisessä toimistotyössä ja arvostat hyvää rauhallista työympäristöä, paikallisesti sovittuja työaikajoustoja ja säännöllistä kuukausipalkkaa sekä haluat koeajan jälkeen mahdollisesti sitoutua pysyvään työhön Kuopioon. Sinulla on vähintäänkin välttävä kieroutuneen savolaisen huumorin sietokyky.

 

Millä ominaisuuksilla lisäksi voit loistaa (yksikin näistä on iso plussa, mutta ei välttämättömyys):

 

 • Linux-osaaminen: Olet aiemmin harrastuksena tai työksesi ylläpitänyt Linux-palvelimia tai olet jopa todellinen palvelinasinatuntija ja hallitset pakettienhallinnan, migraatiot ja ongelmanratkaisun kuin omat taskusi. Taikasanoja ovat myös syvällinen kokemus seuraavista: Debian, Plesk, NginX, Apache ja MariaDB. Arvostamme myös soveltuvaa IT-alan koulutusta.
   
 • PHP-ohjelmointi: Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja PHP, Git, Javascript, jQuery, MySQL, CRUD ja MVC ovat työssäsi tai harrastuksessasi tuttuja.
   
 • Sinulla on muuta alaan liittyvää erityisosaamista (esim. syvällinen kokemus WordPress-kotisivuista, hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta, kokemusta kansainvälisyydestä tai useamman eri kielen taito) tai olet poikkeuksellisen motivoitunut oppimaan ja opettelemaan uutta niin työssäsi kuin omatoimisestikin.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

 • Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi vahvuuksiesi ja motivaatiosi suuntaamana. Tulet osaksi tiimiämme, jossa tuemme toisiamme ongelmien ratkaisussa, mutta saat silti ottaa vastuuta omasta työstäsi.
   
 • Erinomaisen työympäristön. Olet mukana Hostaanin viihtyisässä, huumorintajuisessa ja hyvähenkisessä työympäristössä toimimassa laadukkailla moderneilla työvälineillä ja luomassa huippulaatuista palvelukokemusta asiakkaillemme pyrkimyksenämme kehittyä merkittäväksi kansainväliseksi alan toimijaksi.
   
 • Säännöllisen kuukausipalkan, joka määräytyy ja kehittyy osaamisesi, tavoitteissa onnistumisen sekä työlle omistautumisen mukaan. Koeajan jälkeen parhaimmillaan tiedossasi on pitkä, varma ja vakituinen työsuhde, mahtavat työkaverit ja merkityksellisiä työtehtäviä. Käytössäsi on myös oma työpiste avokonttorissamme ja iMac 5k töiden tekemiseksi.

 

Hakeminen

Hae täyttämällä alla oleva lomake - tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteella rekry@hostaan.fi - Toimi mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2022. Vakanssi voidaan täyttää aiemminkin sopivan hakijan löydyttyä.

Hae meille töihin jo tänään!

Etu- ja sukunimi  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Katuosoite, postinumero ja toimipaikka  
LinkedIn-profiili  
Git-työnäyteprofiili  
Palkkatoiveesi  
Vapaamuotoinen hakemus  
Liitteet (esim. CV)  
  

Kiinnostuitko? Jos näet jo sielusi silmin itsesi töissä meillä, tartu tuumasta toimeen. Täytä oheinen hakemus ja kerro meille, mistä innostuit ja kerro miten täydentäisit meitä.

Hakemuksesi saatuamme olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin hakuajan 30.9.2022 päätyttyä. 

/*