Palveluiden

Pilvipalvelintuotteidemme avulla tarjoat helposti asiakkaillesi kotimaiset, luotettavat ja toimintavarmat palvelinratkaisut WordPress-sivustojen ja verkkokauppojen julkaisuun. Lisäksi yrityksesi voi hankkia säännöllistä lisätuloa tarjoamalla myös kotisivutila ja ylläpitopalveluita.

jälleenmyynti

Dev + Pub -kehitysympäristö alk. 0€/kk

Hostaan Oy:ltä saat kehitysympäristön WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop ja Zen Cart -kotisivujen ja verkkokauppojen rakentamista varten suoraan pilvipalvelimellemme. Kehitysympäristössä voit tehdä esimerkiksi uuden WordPress-asennuksen parilla hiiren klikkauksella ja aloittaa välittömästi sivuston suunnittelun, ilman webhotellin tilaamista asiakkaalle. Kehityssivun saa myös helposti piilotettua hakukoneilta, suojattua salasanalla tai kloonattua uuteen WordPress-instanssiin. Voit esitellä sivustoa asiakkaalle ilman domainin rekisteröimistä esimerkiksi aliverkkotunnuksessa muotoa https://asiakkaansivusto.kehityspalvelusi.hostaan.tld

jälleenmyynti

Palveluiden

Sivuston julkaisu tukkuhintaan

Kun sivuston julkaisu tulee ajankohtaiseksi, voit halutessasi ostaa kehitysympäristöösi tukkuhintaisia julkaisupaketteja (5-50 kappaleen erissä) ja julkaista sivustoja suoraan milloin haluat. Luot vain levytilan julkaistavalle sivustolle ja rekisteröit domainin (joko kauttamme tai miltä tahansa kolmannelta osapuolelta). Sivusto käyttää tunnukseesi kuuluvaa jaettua levytila ja kuukausiliikennöintiä

 

Laskuta asiakkaaltasi mitä haluat

Kauttamme hankittuna julkaistujen sivustojen kuukausihinnaksi muodostuu valitusta julkaisupaketista riippuen vain 1,89-3,00€/kk. Voit vapaasti laskuttaa tästä asiakkailtasi valitsemasi summan. Julkaisupaketteihin kuuluu myös mahdollisuus luoda domainiin perustuvia sähköpostilaatikoita, joita voit luoda asiakkaiden käyttöön ja laskuttaa myös niistä.

Mitä jos en halua ostaa julkaisupaketteja?

Julkaisupakettien ostaminen ei ole pakollista. Voit myös siirtää kehittämäsi sivuston täysin vapaasti valitsemallesi palveluntarjoajalle. Voit tilata WordPress-webhotellin myös meiltä asiakkaan puolesta, jolloin lasku palvelusta menee suoraan asiakkaalle, mutta pääset käyttämään palvelua syöttämällä omat tietosi teknisen yhteyshenkilön kenttiin. Meiltä tilattuihin WP-webhotelleihin on myös tarjolla komissioperusteinen kumppanuusohjelma.

 

Sivustoa ei myöskään ole pakko julkaista. Voit halutessasi jättää sen kehitysympäristöösi aliverkkotunnukseen tai alihakemistoon ikään kuin "varastoon", jolloin se vain kuluttaa kehitysympäristöstäsi yhden sivuston verran kehitysresursseja.