Toteuta modernit responsiiviset kotisivut hetkessä ilman koodaustaitoja selainpohjaisella Hostaan.site-kotisivukoneella! Perustason sivut saat rakennettua nopeimmillaan jopa vain muutamassa minuutissa.

4

98

€/kk

+ ALV 24%

Valmis työkalu kaikkeen

Hostaan.site kotisivukone on ainutlaatuinen työkalu, jolla rakennat tyylikkäät ja kaikilla laitteilla toimivat responsiiviset kotisivut, mutta yhtä lailla myös blogin tai vaikkapa verkkokaupan. Työkalu taipuu lähes kaikkeen, eikä edellytä sinulta itseltäsi ohjelmistoja, tietoturvapäivityksiä tai koodausosaamista. Kotisivukone sisältää esimerkiksi vahvat SEO-työkalut, kieliversiot sekä kuvien optimoinnin oikeaan kokoon, jolloin voit keskittyä suunnitteluun ja unohtaa teknisen säätämisen.

kotisivukone on helppo!

Hostaan.site

Alk.

Helposti alkuun - yli 200 teemaa!

Olitpa aloittelija tai sivuja työksesi suunnitteleva ammattilainen, työtehosi kasvaa moninkertaiseksi kun voit unohtaa hankalan tekniikan ja keskityt olennaiseen: sisältöön ja ulkoasuun. Jos olet käyttänyt aikaisemmin tekstin- tai kuvankäsittelyohjelmia, opit hetkessä tekemään näyttävät sivut kotisivukoneellamme. Voit aloittaa suunnittelun kotisivukoneella nopeimmillaan siten, että valitse valmiin teemapohjan yli 200 eri vaihtoehdosta, vaihdat tekstit ja kuvat halutuiksi ja julkaiset - nopeimmillaan sivustosi valmistuu minuuteissa. Voit halita ulkoasussa kaikkea mahdollista fonteista väreihin, painikkeiden muotoiluista linkkien teksteihin - ja saat varmasti mieleisen sivuston.

Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Hostaan.site -kotisivukone on tilattavissa kauttamme helposti yhtenä palveluna, joka sisältää helpon selainpohjaisen editorin, kotisivutilan ja omaan domainiin perustuvat sähköpostipalvelut yhdellä kuukausimaksulla. Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvapäivityksistä tai asentaa ohjelmistoja, koska kotisivukone toimitetaan pilvipalveluna, jota me ylläpidämme.

 

Pienimmällä Site Lite-paketilla rakennat helposti sivuston peruskäyttöön. Jos tarvitset myös blogin tai useampia sähköpostilaatikoita, valintasi on Site Super. Verkkokauppakäyttöön tai suuremman organisaation sähköpostitarpeisiin sopii Site Business.

Tällainen on Hostaanin kotisivukone:

Helppo graafinen alusta

✅ WYSIWYG-editointi

✅ Responsiiviset ulkoasut

✅ Toimii suoraan selaimessa

✅ Julkaisu yhdellä napilla

Turvallinen ja nopea

✅ Tuottaa turvallisia HTML-sivuja -

ei Wordpress-päivityksiä

✅ Sivut avautuvat nopeasti

✅ Ei edellytä MySQL-tukea

Monipuoliset modulit

✅ Monitasoiset valikot

✅ Kuvat, kuvagalleria ja -karuselli, Pixabay- ja Font Awesome -tuki

✅ Google-kartat ja -kalenteri

✅ Eri kieliversiot, palautelomake

✅ Verkkokauppa ja maksukanavat (mm. Paytrail, Paypal, Stripe ym.)

Suoraan integroitavissa

✅ Facebook, Twitter, Instagram,

Pinterest, Flickr,  ym.

✅ Youtube- ja Vimeo-videot 

✅ Google Adsense -työkalut

✅ Chat-integrointi (Tawk.to ym.) 

✅ Oma HTML- ja Javascript lisättävissä myös helposti

Työkalu kaikkeen tarpeeseen

Kotisivukoneella toteutat käytännössä mitä vain - kotisivut yrityksellesi, harrastuksesi esittelyyn, landing page -kampanjasivuston, kuvagalleriasivuston tai vaikkapa verkkokaupan Paytrail tai Klarna -verkkopankkimaksuineen! Työkalun perushinta sisältää kaikkien moduulien tuen.

 

Palvelun tilaaminen on helppoa ja nopeaa - kokeile ensin demoa!

4

98

€/kk

Alk.

+ ALV 24%

★★★★★

4

98

€/kk

+ ALV 24%

Lite

Hostaan.site kotisivukone-paketit

Site Lite

Rakenna perustason sivut, mukana myös 1 sähköposti

 

✅ 2 GB levytilaa
✅ 1 sähköposti (1 Gt)
✅ Helppokäyttöinen selainpohjainen editori
✅ SEO-työkalut
✅ Kieliversiot

✅ Kuvagalleria

✅ Palautelomake

❌ Blogi

❌ Verkkokauppa

Site Super

Laajemmille sivustoille ja blogeille, sisältää 5 sähköpostia

 

✅ 6 GB levytilaa

5 sähköpostia (1 Gt)
✅ Helppokäyttöinen selainpohjainen editori
✅ SEO-työkalut
✅ Kieliversiot

✅ Kuvagalleria

✅ Palautelomake 

✅ Blogi
❌ Verkkokauppa

Site Business

Kun tarvitaan verkkokauppa tai jopa 20 sähköpostilaatikkoa

 

✅ 25 GB levytilaa

20 sähköpostia (1 Gt)
✅ Helppokäyttöinen selainepohjainen editori

✅ SEO-työkalut
✅ Kieliversiot

✅ Kuvagalleria

✅ Palautelomake

✅ Blogi
✅ Verkkokauppa

9

98

€/kk

+ ALV 24%

Super

9

98

€/kk

+ ALV 24%

Business

Valitse sopivin paketti oman domainisi kotisivukone- ja sähköpostipalveluksi:

1

Kokeile demoa ja ihastu!

Voit helposti testata kotisivukonetta demollamme, ilman sitoutumista mihinkään. Klikkaa demo alta auki ja pääset suoraan näkemään, millainen työkalu kotisivukone on ja sopisiko se käyttöösi. Huomaathan, että demolla ei kannatta tässä vaiheessa tehdä valmiita sivuja, sillä niitä ei valitettavasti voi siirtää tuotantoon. Demon avulla saat kuitenkin testattua kotisivukoneen helposti ja tämän jälkeen halutessasi tilata sen.

Bloggaa tai tee verkkolehti

Kotisivukoneella perustat helposti myös blogin*, sillä työkalulla voit lisätä uusia artikkeleita blogiin ja määrittää niille kuvia sekä blogilistauksessa näkyvän pääkuvan, julkaisuajankohdan sekä määrittää hakukoneissa näkyvät tiedot.

 

Blogitoiminto sopii mainiosti myös pienimuotoiselle verkkolehdelle tai yrityksen uutissivuston toteuttamiseen, sillä toiminnallisuus sisältää helpon tavan luoda ja hallita suuria määriä erillisiä uutisia, artikkeleita tai muita julkaisiuja keskitetyssä sijainnissa.

 

*) Blogitoiminto edellyttää  Site Super tai Site Business -tilausta

Verkkokauppa ja tuki yleisimmille maksukanaville

Kotisivukone taipuu myös verkkokaupaksi*, joka sisältää tuoteryhmät, tuotevariaatioita ja varastosaldot. Kaupan voi toteuttaa joko ostoskoritoiminnolla tai tuote-esittelykauppana, jossa jokaisella tuotesivulla on tarjouspyyntölomake.

 

Kauppa sisältä tuen yleisimmille maksutavoille**, jolloin tilaaja voi maksaa tuotteet suoraan esimerkiksi Paytrailin, Klarnan, Stripen tai Paypalin kautta. Maksutavaksi on mahdollista asettaa myös maksu laskulla tai maksu toimitettaessa (esim. postiennakko).

 

*) Verkkokauppa edellyttää  Site Business -tilausta. Kotisivukoneen verkkokauppaa sopii pienemmille verkkokaupoille, kun tuotteita on korkeintaan muutamia satoja. **) Verkkokauppa ei sisällä maksutapasopimuksia, vaan verkkokauppiaan tulee avata itse sopimus valitsemiensa maksutapatarjoajien kanssa.

Aloita heti - tilaa kotisivukone!

Tee loistava päätös jo tänään ja tilaa helppo ja huoleton Hostaan.site -kotisivukone.

Syötä alle domain, jonka haluat rekisteröidä tätä palvelua varten:

Onko sinulla jo domain toisella palveluntarjoajalla, jonka haluat siirtää palveluumme? Onnistuu.

Haluatko hallita domainia itse jonkun kolmannen osapuolen kautta ja vain ohjata sen meille?