Black Friday tarjouksena webhotellit jopa -75%

Nyt on kova! Black Friday -tarjouksena KAIKKI webhotellimme 12 kk ajan vain 0,99€/kk. Lisäksi WP-paketit -50% ensimmäiset 6 kk. Kehitysympäristön Develop +5 -paketti 0e 12 kk! Tarjoukset toimassa 29.11 asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia eivätkä peruutettu ja uudelleentilattuja palveluita

Oletko jo asiakkaamme?

Kotisivukone voidaan liittää mihin tahansa webhotellipakettiimme edullisena lisäpalveluna, jolloin pääset suunnittelemaan ja julkaisemaan kotisivusi käyttäen omaa verkko-osoitettasi.

 

✅ Mikäli olet jo asiakkaamme ja sinulla on webhotellipalvelu kauttamme, johon haluat nyt suunnitella uudet kotisivut kotisivukoneellamme, valitse alapuolelta "Liitä olemassa olevaan webhotelliin".

 

✅ Jos taas olet uusi asiakas tai tarvitset kokonaan uuden webhotellipalvelun tätä tilausta varten, valitse alapuolelta "Tilaa kotisivukone uuteen webhotelliin".

 

Tilaustasi tehdessä muista valita Webhotellin lisäpalvelut (vaihe 4/7) -kohdassa Kotisivukone-lisäpalvelu osaksi webhotelliasi.

 

Pääset käyttämään palvelua heti kun tilauksesi on vastaanotettu ja se käsitellään, jolloin saat sähköpostitse tarkemmat toimintaohjeet kotisivukoneen käyttöönottamiseksi.