gallery/hostaan_logo

Kotisivujen

Toteutamme tyylikkäät kaikilla laitteilla toimivat, yritysilmeesi mukaiset responsiiviset kotisivut edullisesti, helposti ja nopeasti

suunnittelupalvelu

gallery/avainlippu_lapinakyva

Mobiiliystävälliset Kotisivut yritykselle

Tänä päivänä suurin osa kuluttajista käyttää Internetiä pääasiassa mobiililaitteilla. Yrityksesi kotisivujen toimivuus responsiivisesti - eli kaikille päätelaitteille skaalautuen on välttämätöntä pärjätäksesi kilpailussa.

 

Suunnittelemme yrityksellesi vaivattomasti käytettävät, yritysilmeesi mukaiset, responsiiviset kotisivut, jotka ohjaavat asiakkaasi ostopolulle ja tuovat yrityksellesi enemmän kauppaa. Sivut toteutamme kotisivukoneellamme, jolloin myös päivittäminen on jatkossa helppoa ja nopeaa myös itse - ja ne toimivat todella nopeasti kaikilla selaimilla!

suunnittelupalvelu

Kotisivujen

gallery/kotisivukone_ryhma

AmmattimaiNEN kotisivujen suunnittelu

Suunnittelun lähtökohtana on aina liiketoimintasi ymmärtäminen ja sen tavoitteen määrittäminen, mitä kotisivuilla halutaan saavuttaa - esimerkiksi lisätä yhteydenottoja palautelomakkeella, toimia tuotteiden tai palveluiden esittelykanavana tai vaikka konkreettisesti tehdä kauppaa verkkokaupan kautta. Pakettiin sisältyy aina myös perustason hakukoneoptimointi kotisivujesi saavutettavuuden varmistamiseksi.

 

Yritysilmeesi mukainen ulkoasu

Sivuston ulkoasu voidaan rakentaa yrityksesi graafisen ohjeiston tai aikaisemman kotisivu- tai markkinointimateriaalin avulla - tai vaikka täysin puhtaalta pöydältä. Teemme ehdotuksen kotisivujesi yksilöllisestä ulkoasusta ja rakenteesta, johon tehdään muutoksia toiveidesi mukaisesti. Lopputulemana saat mainostoimistotasoiset ja lisää myyntiä aikaansaavat kotisivut.

gallery/robot_playful

Mitä kotisivusuunnittelu sisältää?

Toteutamme yrityksesi kotisivut aina yksilöllisesti ja jokainen toteutus sisältää seuraavaa:

 

✅ Tavoitekartoitus, jossa määritellään mitä tehdään, kenelle, miksi ja millä keinoin.

✅ Kotisivun graafisen ulkoasun ja rakenteen toteuttaminen - sekä haluamasi muutokset

✅ Toimittamasi tekstisisällön lisääminen - tai sen luominen puolestasi niin tilatessasi

✅ Perustason hakukoneoptimointi, sivuston oikoluku ja julkaisu.

gallery/kotisivukone_macbook_sivulta

Pyydä tarjous kotisivutoteutuksesta:

gallery/robot_thumbs_up
Etu- ja sukunimi  
Yrityksen nimi  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Katuosoite  
Nykyinen WWW-osoite  
Kotisivutoteutuksen tyyppi  
Sisällön tuottaminen  
Kerro kotisivujesi tarpeesta  
Logo tai muu aineisto  
  
  

Kun tarvitset ammattimaisen toteuttajan uusille kotisivuillesi, pyydä tarjous meiltä! Saat nopeasti kustannusarvion toteutuksesta ja sen aikataulusta - eikä tarjouksen pyytäminen sido mihinkään.  

Jotta voimme toimittaa mahdollisimman tarkan tarjouksen, arvioithan kotisivutoteutuksen laajuuden ja kuvaat kotisivuprojektisi  yksityiskohtaisesti. Kotisivutoteutukset alkavat 498 €:sta.

Hostaan Oy on kokonaisvaltainen kumppanisi kaikissa kotisivuasioissa

Monista muista kotisivujen suunnittelijoista poiketen me olemme myös palvelinjärjestelmien ammattilaisia ja tarjoamme kaikki yrityksesi tarvitsemat palvelut talon sisältä. Kauttamme saat kotisivutilan omasta kotimaisesta huippunopeasta pilvipalvelustamme, sähköpostipalvelut, verkkotunnusten rekisteröintipalvelut, kotisivukoneen ja kotisivujen suunnittelupalvelut - kaikki saman katon alta ja samalta kumppanilta.

gallery/avainlippu_lapinakyva