Tarvitsetko ammattitaitoista suunnittelijaa kotisivujen tai verkkokaupan toteuttamiseen, mutta et tiedä keneltä toteutuksen tilaisit? Hostaanin kumppaniverkosto tarjoaa avun tähän ongelmaan. Kauttamme löydät helposti ammattimaiset

tekijät sivuillesi.

Kattava kumppaniverkostomme apunasi

Olemme koonneet kotisivujen suunnittelupalvelua tarjoavat kumppaniverkostomme jäsenet oheen, jolloin löydät helposti laadukkaan tekijän sivuillesi. Klikkaamalla logoa pääset kunkin kumppaniyrityksen kotisivuille, joissa useimmissa näet tekijän työnäytteitä ja suuntaa-antavia hintoja. Halutessasi voit ottaa yhteyttä suoraan valitsemiisi tekijöihin - tai pyytää tarjouksen ajattelemastasi toteutuksesta kaikilta keskitetysti, jolloin saat ison liudan tarjouspyyntöjä ja löydät helposti sopivan tekijän* sivuillesi.

 

*) Huomaathan, että Hostaan Oy ei vastaa suunnittelijoiden tekemästä työstä eikä toimi osapuolena mahdollisessa kotisivujen tai verkkokaupan rakentamistyössä. Välitämme ainoastaan tarjouspyynnön kumppaneille, mutta emme vastaa tekijöiden työn laatutasosta, toimitusvarmuudesta tai aikataulujen pitävyydestä. Kaikki tilattuihin toimeksiantoihin liittyvät sopimukset ja vastuut jäävät toimeksiantajan ja toimittajan väliseksi.

suunnittelupalvelu

Kotisivujen

Pyydä tarjous tekijöiltä helposti!

Voit halutessasi käydä tekijöitä yksitellen läpi ja ottaa yhteyttä vain valitsemiisi suunittelijoihin - mutta halutessasi voit myös lähettää sivuiltamme keskitetyn tarjouspyynnön kaikille listatuille kumppaneillemme. Löydät tällöin varmasti sopivimman tekijän sivuillesi.

 

Mietithän kuitenkin ennen tarjouspyynnön lähettämistä nämä asiat valmiiksi:

✅ Mikä on toteutuksen aikataulu ja budjetti?

✅ Rakennetaanko kokonaan uudet sivut vai uudistetaanko olemassa olevia?

✅ Mikä on sivujen tarkoitus ja mitä toiminnallisuuksia sivuille tarvitaan? (Esim. verkkokauppa)

✅ Toimitatteko valmiit tekstit ja kuvat vai tekeekö suunnittelija myös sisällön?

✅ Onko sivuille jo domain ja kotisivutila? (Tilaa tarvittaessa tästä.)

Pyydä tarjous kotisivujen toteutuksesta:

Oma nimesi *
Yrityksen nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Nykyinen WWW-osoite *
Uuden sivuston toteutusaikataulu *
Tarjous toimitettava viimeistään pvm
Kotisivutoteutuksen tyyppi *
Sisällön tuottaminen *
Kerro kotisivujesi tarpeesta *
Logo tai muu aineisto

Tiedoston enimmäiskoko (Mt): 2

Tiedostojen enimmäismäärä: 1

Kun tarvitset ammattimaista kotisivujen toteutusta kysy tarjous kumppaneiltamme! Saat varmasti hyvän toteuttajan kotisivuillesi - eikä tarjouksen pyytäminen sido mihinkään.

Saadaksesi tarpeitasi parhaiten vastaavia tarjouksia, kuvaa kotisivuprojektisi mahdollisimman tarkkaan. Ilmoita haluamasi aikataulu sekä mahdollisesti myös budjetin suuruusluokka.

Hostaan Oy on kokonaisvaltainen hosting-kumppanisi kaikissa palvelinasioissa

Monista muista webhotellipalveluista poiketen, me tarjoamme oikeasti nopeaa ja asiantuntevaa asiakastukea. Kauttamme saat itsellesi ja asiakkaillesi erittäin nopeaa ja luotettavaa WordPress-kotisivutilaa omasta kotimaisesta huippunopeasta pilvipalvelustamme, sähköpostipalvelut sekä verkkotunnusten rekisteröintipalvelut - kaikki saman katon alta ja samalta kumppanilta. Olemme kotimainen suomalaisomisteinen perheyritys, jolla on myös avainlippu.

Suunnitteletko kotisivuja asiakkaille ja haluat mukaan tähän kumppanilistaan? Onnistuu. Ilmoittaudu kumppaniksemme ja lähetä logo. Lisäksi tälle sivulle päästäksesi edellytämme, että joko sijoitat kumppanilogomme tai -linkkimme kotisivuillesi TAI olet tehnyt aktiivista palveluidemme jälleenmyyntiä viimeisen puolen vuoden aikana.