Hostaan.partners

Toteutatko kotisivuja asiakkaillesi? Suosittele webhotellipalveluitamme ja saat jokaisesta kauttamme tilatusta paketista reilun provision - parhaimmillaan jopa pysyvänä!

kumppanuusohjelma

Ansaitse rahaa suosittelemalla palveluitamme

Maksamme jokaisesta uuden asiakkaan tekemästä tilauksesta kertaluontoisen 20% provision - mutta mikäli kyse on vähintään WP Premium 15 GB -wehbhotellista tai mistä tahansa SmartWP / SmartWoo -paketista tai Managed Cloud 80 GB tai suuremmasta palvelimesta, saat provision pysyvänä - eli joka laskutuskausi asiakkaan maksettua uuden laskunsa sinulle tilittyy uusi komissio. Kilpailijoidemme kumppanuusohjelmista poiketen palkkio maksetaan kaikista tilaukseen sisällytetyistä palveluista, kuten domainin rekisteröinneistä ja muista palvelua laajentavista lisäpalveluista.

 

Kumppaninamme saat käyttöösi kumppanilogon ja affiliate-linkin, jonka voit tarjota suoraan asiakkaallesi - tai vaikka lisätä kotisivuillesi. Linkin kautta tilaajan koneelle asentuva eväste säilyy jopa 30 päivää, jolloin myös jälkikäteen saapuneet tilaukset liitetään automaattisesti kumppanuustunnuksellesi. Tilatessasi palvelua asiakkaallesi, voit myös käyttää kumppanuuslinkkiä, jolloin saat palkkion tuoduista asiakkuuksista.

kumppanuusohjelma

Hostaan.partners

Seuraa jälleenmyyntejä reaaliajassa

Kumppanuussivuiltasi näet kaikki kertyneet asiakkuudet, laskut ja niistä lasketut palkkiot suoraan jälleenmyyjätunnukseltasi - tietenkin reaaliajassa! Järjestelmämme myös ilmoittaa, kun tilityksiä on kertynyt laskutuksen minimisumma, jolloin voit laskuttaa jälleenmyyntipalkkiot meiltä saamiesi ohjeiden mukaan.

 

Voinko liittyä ohjelmaan ja laskuttaa palkkiot vaikka minulla ei ole yritystä?

Kumppanuusohjelmamme on ensisijaisesti tarkoitettu kotisivuja suunnitteleville yrityksille, mutta mikään ei estä liittymästä ohjelmaan, vaikka sinulla ei olisi yritystä. Voit toteuttaa suosittelusivun ja hankkia jälleenmyyntipalkkioita, mutta sinun tulisi tällöin kyetä laskuttamaan palkkiot jonkin kevytyrittäjäpalvelun tai osuuskunnan kautta. Jos olet arvonlisäverovelvollinen voit lisätä ALV:in laskutetun summan päälle.

Miksi liittyä hostaanin kumppaniksi?

Tarjoamme edullisia, erittäin toimintavarmoja ja nopeita kotisivupalveluita, joita on helppo suositella omille asiakkaillesi - tai vaikka yleisesti omilla kotisivuillasi. Lisäksi:

 

✅ Hyödyt saamalla reilun 20% provision kaikista välittämistäsi tilauksista - jopa pysyvänä!

✅ Webhotelleiden lisäksi palkkio koskee kaikkia asiakkaan tilauksessa tilaamia palveluita

✅ Voit seurata kertyneitä palkkioita reaaliajassa kumppanisivujemme kautta

✅ Yrityksesi pääsee mukaan kumppanien esittelysivullemme ja saa näkyvyyttä ja kotisivujen suunnitteluun liittyviä tarjouspyyntöjä asiakkailtamme

Liity kumppanuusohjelmaan:

Etu- ja sukunimi  
Yrityksen nimi  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Katuosoite  
Postinumero ja toimipaikka  
Yrityksesi WWW-osoite  
Oletko jo asiakkaamme?  
Lisätietoja tai kysymyksiä  
Kumppanin logo  
  

Aloita jo tänään! Liity kumppaniohjelmaan täyttämällä oheinen lomake. Jos yrityksesi haluaa olla mukana tulevassa kumppaniesittelyssä, lataa mukaan myös yrityksesi logo ja sijoita linkki sivuillesi.

Jos olet jo asiakkaamme, kumppanuus lisätään olemassa olevalle asiakastunnuksellesi. Muussa tapauksessa luomme sinulle uuden kumppanitunnuksen jälleenmyyntejä varten. 

Hostaan Oy on kokonaisvaltainen hosting-kumppanisi kaikissa palvelinasioissa

Monista muista webhotellipalveluista poiketen, me tarjoamme oikeasti nopeaa ja asiantuntevaa asiakastukea. Kauttamme saat itsellesi ja asiakkaillesi erittäin nopeaa ja luotettavaa WordPress-kotisivutilaa omasta kotimaisesta huippunopeasta pilvipalvelustamme, sähköpostipalvelut sekä verkkotunnusten rekisteröintipalvelut - kaikki saman katon alta ja samalta kumppanilta. Olemme kotimainen suomalaisomisteinen perheyritys, jolla on myös avainlippu.