Palvelintukihenkilöä

etsitään kuukausipalkkaiseen duuniin Kuopion toimistollemme

5.1.2022

Hostaan Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjoamme kotimaisille asiakkaillemme toimintavarmoja, erittäin nopeita ja luotettavia WordPress hosting-, webhotelli-, sähköposti- ja kotisivukone- sekä Managed Cloud -palvelinpalveluita erinomaisella asiakastuella ja kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme kalakukkokaupungista Kuopiosta käsin, mutta tähtäimenämme on kansainvälistyminen. 

Haemme nyt palvelukseemme palvelintukihenkilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi rakentuu monipuolisista palvelintekniseen asiakastukeen ja palvelinhallintaan liittyvistä työtehtävistä. Työ sisältää esimerkiksi asiakkuuksien perustamista ja ylläpitoa, laskutusta, tilausten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja ongelmanratkaisua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä Linux-, Plesk- ja WordPress -palvelinylläpitoa.

 

Toimit osana tiimiä Kuopion toimistollamme pääsääntöisesti virka-aikaisesti, mutta myös erilaisia päivystystehtäviä voi liittyä työhön myös virka-ajan ulkopuolella erikseen sovitusti. Työskentely-ympäristössä käytämme uusia iMac 5k ja Macbook -laitteita ja palvelininframme sijaitsee kokonaan pilvessä, joten palvelinsalityöskentelyä työssä ei tarvita.

 

Työnkuva voi laajentua myöhemmin osin myös esimerkiksi PHP/MySQL-pohjaisten sovellusten ohjelmointiin, WordPress-sivustojen suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin, SEO-asiantuntijaksi, sosiaalisen median sisällöntuottajaksi tai tiimin vastuutehtäviin omasta osaamisestasi, motivaatiostasi ja halukkuudestasi riippuen.

 

Mitä odotamme sinulta?
 

 • Sinulla on vähintään perustuntemus Internet-palvelimista ja niiden toiminnasta ja tunnet Internetin verkkoinfrastruktuurin keskeisimmät tekniikat. Haluat oppia jatkuvasti uutta ja kykenet omaksumaan tietoa nopeasti.
   
 • Puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja vähintään kohtalaista englantia. Olet täsmällinen ja tinkimätön optimisti, asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukeskeinen, sinnikäs ja ketterä, ajoittain hektiseksikin muuttuvaa työtä pelkäämätön, motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
   
 • Viihdyt säännöllisessä toimistotyössä ja arvostat hyvää rauhallista työympäristöä, paikallisesti sovittuja työaikajoustoja ja säännöllistä kuukausipalkkaa sekä haluat koeajan jälkeen mahdollisesti sitoutua pysyvään työhön Kuopioon. Sinulla on vähintäänkin välttävä kieroutuneen savolaisen huumorin sietokyky.

 

Millä ominaisuuksilla lisäksi voit loistaa (yksikin näistä on iso plussa):

 

 • Olet aiemmin harrastuksena tai työksesi ylläpitänyt Linux-palvelimia tai olet jopa todellinen palvelinasinatuntija ja hallitset pakettienhallinnan, migraatiot ja ongelmanratkaisun kuin omat taskusi. Taikasanoja ovat myös syvällinen kokemus seuraavista: Debian, Plesk, NginX, Apache ja MariaDB. Arvostamme myös soveltuvaa IT-alan koulutusta.
   
 • Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja PHP OOP, Javascript, jQuery, MySQL, CRUD ja MVC ovat työssäsi tai harrastuksessasi tuttuja.
   
 • Sinulla on muuta alaan liittyvää erityisosaamista (esim. syvällinen kokemus WordPress-kotisivuista, hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta, kokemusta kansainvälisyydestä tai useamman eri kielen taito) tai olet poikkeuksellisen motivoitunut oppimaan ja opettelemaan uutta niin työssäsi kuin omatoimisestikin.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

 • Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi vahvuuksiesi ja motivaatiosi suuntaamana. Tulet osaksi tiimiämme, jossa tuemme toisiamme ongelmien ratkaisussa, mutta saat silti ottaa vastuuta omasta työstäsi.
   
 • Erinomaisen työympäristön. Olet mukana Hostaanin viihtyisässä, huumorintajuisessa ja hyvähenkisessä työympäristössä toimimassa laadukkailla moderneilla työvälineillä ja luomassa huippulaatuista palvelukokemusta asiakkaillemme pyrkimyksenämme kehittyä merkittäväksi kansainväliseksi alan toimijaksi.
   
 • Säännöllisen kuukausipalkan, joka määräytyy ja kehittyy osaamisesi, tavoitteissa onnistumisen sekä työlle omistautumisen mukaan. Koeajan jälkeen parhaimmillaan tiedossasi on pitkä, varma ja vakituinen työsuhde. Käytössäsi on myös oma työpiste avokonttorissamme.

 

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteella rekry@hostaan.fi - Toimi mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 28.2.2022. Vakanssi voidaan täyttää aiemminkin sopivan hakijan löydyttyä.