Hei.

Olen suomalainen pilvipalvelu, jonka palvelimet sijaitsevat UpCloudin ja Hetznerin saleissa Helsingissä ja Tuusulassa*. Saatavana myös sijainnit Tukholma, Lontoo, Frankfurt, Nürberg, Falkenstein, Varsova, Amsterdam ja Madrid.

Minä olen Hostaan

Kurkataanpa vielä

millaisista palikoista minut on rakennettu....

Kaikki palaset paikallaan

Palveluntarjoajaa valittaessa on tärkeää löytää luotettava kumppani, jonka tarjoamana palvelusi toimivat varmuudella ja katkoksitta. Palvelintemme konepellin alta löytyy seuraavaa:

Hostaanin palvelimet

1000 Mbit/s palvelinyhteys

Jokaisella palvelimellamme käytetään erittäin nopeaa 1000 Mbit/s palvelinyhteyttä

Palvelinten valvonta 24/7

Automaattinen valvonta seuraa palvelinten toimintaa 1 minuutin välein. Vian sattuessa automaatio korjaa sen itse - tai hälyttää päivystäjän korjaustöihin. 

Ammattitaitoiset käsiparit ylläpitämässä

Hostaanin taustalla on yli 15 vuoden alan kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta

Palvelinrunko kunnossa

Tuotantopalvelimemme ovat järeitä 6-8-ytimisiä VPS-palvelimia, joiden resurssit on ylimitoitettu asiakasmäärään nähden.

Ohjelmistot ajan tasalla

Palvelimilla raksuttavat aina tietoturvalliset käyttöjärjestelmä- ja sovellusversiot

Nopeat SSD-levyt

UpCloudin ja Hetznerin pilvipalveluiden nopeat SSD-levyt takaavat viiveettömät levyoperaatiot.

Varmuudella toimivaa palvelua 

Maailman nopein pilvi

Euroopan parhaaksi valittu UpCloudin pilvi ja UpCloudin MaxIOPs -levyjärjestelmä mahdollistavat nopeammat palvelimet, kuin AWS:n, Googlen tai Microsoftin pilvipalveluissa.

Tietoturvalliset palvelimet

Tietoturvatasoa on nostettu merkittävästi erilaisilla konfigurointi-, automaatio- ja palomuuriratkaisuilla. Lisäksi Imunify AV -tietoturvaskannaus tehdään asiakkaille säännöllisesti.  

Skaalautuvat palvelinresurssit

Pidämme automaattisesti huolen järeiden pilvipalvelintemme resurssien riittävyydestä ja skaalaamme palvelinten kokoa asiakasmäärän mukaan. Meillä palvelusi toimivat aina nopeasti.

Moninkertainen varmistus

Palvelimemme ja asiakkaiden data varmistetaan moninkertaisesti päivittäin ja viikoittain. Lisäksi asiakkaamme voivat itse ottaa omia varmuuskopioita ja palauttaa niitä maksutta.

*) Suomalaisten asiakkaidemme palvelut sijoitetaan aina Suomessa sijaitseville palvelimillemme, Suomalaisen ja Euroopan Unionin GDPR-lainsäädännön alaisuuteen.

High Availability -pilvipalvelimet

Palvelumme on rakennettu vikasietoiseen pilvipohjaiseen palvelinympäristöön, jossa virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palveluilla. Lisäksi nimipalvelimet sekä palvelinten varmuuskopiointijärjestelmät on kahdennettu eri maantieteellisiin sijainteihin. Käytetyt palvelinsalit luonnollisesti täyttävät Traficomin 54 A/2012M:n määrityksen "Tärkeä tila". Helsingissä saleja on kaksi ja kaikki suomalaisten asiakkaidemme palvelut sijoitetaan näihin saleihin. Varmuuskopioita säilytetään maantieteellisesti hajautettuna Tukholmassa, Amsterdamissa ja Madridissa Euroopan Unionin sisällä ja GDPR-lainsäädännön alaisuudessa.

Valitessasi Hostaan Oy:n palvelinkumppaniksesi teet hyvän ja varman valinnan. Sijoitamme kotisivusi, sähköpostisi ja palvelinpalvelusi Suomessa sijaitseville, ammattitaidolla ylläpidetyille, nopeille ja toimintavarmoille palvelimille.

Kanssamme voit olla varma, että kotisivusi tai verkkokauppasi ja sähköpostipalvelusi toimivat luotettavasti ja varmasti. Tee erinomainen valinta jo tänään - valitse Hostaan.

Valitse toimiva palvelinkumppani.

Palvelimia myös maailmanlaajuisesti

Euroopan sijaintien lisäksi palvelimiamme on myös  saatavissa Pohjois-Amerikasta viidestä sijainnista: New York, Chigago, San Jose, Hillsboro ja Ashburn sekä Kauko-Idästä  Singaporesta ja Australiasta.