Oletko WordPress-kotisivuja suunnitteleva ammattilainen? Hostaan.pro on juuri sinua varten! Se on täydellinen työkalupakki freelancereille, digitoimistoille ja muille kotivuliiketoimintaa tekeville ammattilaisille.

1. Hostaan.dev - kehitysympäristö pilvessä

Meiltä saat kehitysympäristön WordPress-sivujen rakentamiseen suoraan pilvipalvelimillamme. Et tarvitse vaivalloisia LAMP-ympäristön asennuksia omalle koneelle tai muita paikallisesti asennettavia kehitysalustoja. Kehitysympäristössä voit tehdä esimerkiksi uuden WordPress-asennuksen parilla hiiren klikkauksella ja aloittaa välittömästi sivuston suunnittelun, ilman webhotellin tilaamista asiakkaalle. Kehityssivun saa myös helposti piilotettua hakukoneilta, suojattua salasanalla tai kloonattua uuteen WordPress-instanssiin.

 

Kehitysympäristöpaketeissamme rakennat WordPress-sivuston valmiiksi asiakkaalle ja voit myös esitellä sen suoraan asiakkaalle linkittämällä - jopa oman digitoimistosi aliverkkomuotoiseen osoitteeseen perustuvana, esim. muotoa http://asiakkaasi.digitoimistosi.dev

 

WordPress-ammattilaisille tarjoamme kehitysympäristön alk. 0€/kk (12 kk)

Työkalut

Hostaan.pro

2. Hostaan.management - keskitetty hallinta

Kun kehitysympäristössä julkaistun sivuston julkaiseminen tulee ajankohtaiseksi, voit toimia kahdella tavalla - joko siirtää sivuston meiltä tai muualta tilattuun webhotelliin (meiltä tilattuihin saat kumppanina myös jälleenmyyntipalkkion, ks. seuraava kohta 3.) - tai vaihtoehtoisesti voit julkaista sivuston tilaamalla sitä varten sopivan tuotteen valikoimistamme omalle tunnuksellesi.

 

Tässä tavassa huolehdit itse palvelun maksamisesta asiakkaan puolesta, mutta voit myös tuotteistaa palvelun vapaasti, lisätä siihen omia palvelumuotojasi (esim. WordPress-ylläpitosopimus) ja läpilaskuttaa palvelun haluamallasi katteella loppuasiakkaalta.

 

Hostaan.management mahdollistaa keskitetyn kehitys- ja tuotantosivujen hallinnan yhdeltä ja samalta tunnukselta.

3. Hostaan.partners - kumppanuus kannattaa

Jos kuitenkin haluat tilata julkaistavalle sivustolle webhotellipalvelun suoraan asiakkaan omiin nimiin siten, että asiakkaalle avataan oma asiakkuus meille ja laskutamme täältä suoraan asiakasta, voit helposti tehdä tilauksen sivuiltamme asiakkaan nimissä. Ilmoittamalla omat tiedot teknisen yhteyshenkilön kenttään saat myös itse tunnukset palvelun käyttämiseksi.

 

Kun liityt Hostaan.partners -kumppanuusohjelmaan, maksamme sinulle 20% jälleenmyyntipalkkion jokaisesta tällaisesta uudesta tilauksesta - suuremmissa paketeissa jopa pysyvänä. Kumppanuuspalkkioiden kertymistä voit seurata suoraan kumppanisivuillamme ja pääset laskuttamaan palkkiot meiltä minimirajan täytyttyä.

 

Tässä tilaustavassa pääset helpoimmalla myös asiakkuuden hallintaan liittyvissä kysymyksissä, koska huolehdimme asiakkuudesta jatkossa ja lasku palvelusta menee vuosittain suoraan asiakkaalle.

 

Liity kumppanuusohjelmaan vaikka heti - se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään!

ammattilaisille

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

On ensiarvoisen tärkeää valita palvelinkumppaniksi taho, jonka tarjoama palvelu on toimintavarmaa, nopeaa ja luotettavaa. Tällä varmistat myös omien asiakkaidesi tyytyväisyyden ja oman liiketoimintasi toimivuuden.

 

Hostaanin palvelinalusta on rakennettu maailman nopeinta kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että asiakkaidesi WordPress-sivustot tai verkkokaupat toimivat aina nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa. Pilvipohjainen teknologiamme eliminoi yksittäisen palvelimen vikaantumisesta aiheutuvat toimintakatkokset. Supernopeita UpCloudin MaxIOPs-levyjärjestelmiä sekä Nginx Caching -palvelinvälimuistia hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät asentamasi WordPress-sivut hirmuiseen vauhtiin!

Kaikki mitä tarvitset - samalta kumppanilta

Kauttamme saat menestyksekkääseen WordPress-liiketoimintaasi kaiken saman katon alta: Tarjoamme sekä kehitystyökalut kotisivujen suunnittelu- ja esittelyvaiheeseen, erinomaisen luotettavan ja nopean pilvipohjaisen palvelinympäristön tuotantosivuille, työkalut WordPress-sivustojen hallinnoimiseksi, ylläpitämiseksi ja päivittämiseksi sekä myös haluamallasi ansaintalogiikaan. Liity kumppanuusjärjestelmään, jossa myös saat jälleenmyyntipalkkion jokaisesta meille tuodusta asiakkaasta - tai voit tehdä liiketoimintaa jalostamalla palveluamme ja tuotteistamalla sen omaksi läpilaskutettavaksi palvelutuotteeksi.

WordPress Toolkit WordPressin helppoon hallintaan

Mielestämme on tärkeää tehdä asiat helpolla tavalla. Jokaiseen WordPressille tarkoitettuun palveluumme kuuluu aina vakiona WordPress Toolkit -työkaluvalikoima, jolla WordPress-kotisivujen asentaminen, kloonaaminen, päivittäminen ja varmuuskopiointi onnistuu helposti ja nopeasti. Ilmainen Let's Encrypt SSL-varmenne on niin ikään aina vakiona, ja sen asentaminen käy helposti. Tarjolla on myös Smart Updates -teknologiaan perustuvia paketteja, joissa WordPress-päivitykset voidaan ulkoistaa meille - ja sinä voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi ylivertaista WordPress-suunnittelupalvelua.

Ylivertaisen hyvää asiakaspalvelua

Eikä pelkästään palvelinten nopeus ja toimintavarmuus, mutta myös asiakastuen ripeys ja ammattitaito kannattaa huomioida valittaessa oikeanlaista kumppania. Hostaanin kiitetty asiakastuki palvelee sinua ripeästi ja ammattitaidolla kaikissa tilanteissa, ja voit varmistua siitä, että sinun tai asiakkaasi ei tarvitse odottaa vastausta päiväkausia:

 

Arkisin vastaamme asiakaspalveluaikoinamme pääsääntöisesti tunneissa, usein jopa minuuteissa! Asiakastukemme on tavoitettavissa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chat-viesti-ikkunan kauttakin. Lisäksi vikapäivystyksemme valvoo palvelinten toimintaa ja reagoi toimintakriittisissä vikatilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin 24/7.

WordPress-ammattilaisille tarjoamme parhaat ammattitason työkalut:

Hostaan.pro  työkalupakki

Toivotamme sinut ja digitoimistosi lämpimästi tervetulleeksi kumppaniksemme!

Pro-tason työkalut Pro-tason tekijöille

Ota ensimmäinen askel jo tänään ja avaa maksuton .dev-kehitysympäristö sekä liity .partners-kumppanuusohjelmaamme.

4. Reseller Cloud 2.0 digitoimistolle

Onko digitoimistollanne ylläpidossa useampia kymmeniä WordPress verkkosivuja - ja etsitte nyt uutta toimivaa palvelinkumppania? Hostaanin digitoimistolle tarkoitetut Reseller Cloud 2.0 -pilvipalvelinratkaisut voisivat olla tällöin erinomainen vaihtoehto.

 

Reseller Cloud 2.0 -palvelimemme on toteutettu Hostaanin ylivertaisella palvelinosaamisella ja ne sisältävät yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla kaiken: palvelimen infrastruktuurin, ylläpidon, ohjelmistolisenssit, valvonnan ja päivitykset sekä viankorjaukset. Digitoimistonne saa oman, valmiiksi ylläpidetyn, erittäin nopean ja toimintavarman palvelimen, jossa voitte itse ylläpitää asiakkaidenne sivuja. Tällöin Hostaan toimii infrastuktuuritoimittajana laskuttaen ainoastaan palvelimesta ja voitte itse brändätä ja tuotteistaa palvelimen palvelut vapaasti - ja laskuttaa niistä asiakkaitanne haluamallanne tavoin.

 

Tutustu digitoimistoille tarkoitettuihin Reseller Cloud 2.0 -palvelinratkaisuimme.