Tule meille töihin

kehittämään Suomen parhaiten palvelevaa webhotellia!

 

Hostaan Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjoamme yli 2000 kotimaiselle asiakkaallemme toimintavarmoja ja erittäin nopeita WordPress hosting-, webhotelli-, sähköposti-, kotisivukone- sekä Managed Cloud -palvelinpalveluita erinomaisella asiakastuella ja kilpalukykyiseen hintaan. Toimimme kalakukkokaupungista Kuopiosta käsin, mutta pilvipohjaisia palvelimia meillä on Helsingissä, Frankfurtissa sekä Amsterdamissa. Tällä hetkellä kasvamme yli 200% vuosivauhdilla ja etsimme jatkuvasti osaajia tiimiimme.

 

Tällä hetkellä avointa hakua ei ole, mutta voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

 

Lue myös alta lisää, millainen työpaikka me olemme.

Hyvä työympäristö tehdään yhdessä!

 

Viihtyisä ja hyvähenkinen työympäristö syntyy yhdessä tekemällä. Tiimissä toimimalla tuemme toisiamme ongelmien ratkaisussa, mutta samalla annamme tilaa ottaa vastuuta omasta työstä. Kanssamme olet osa Hostaanin reilua ja joustavaa työyhteisöä, jossa ketään ei jätetä yksin.

 

Mielestämme viihtyisä työ syntyy sopivan kokoisista haasteista, merkityksellisistä työtehtävistä sekä mahdollisuudesta oppia ja kehittyä. Työssä palkitsevinta on tyytyväinen asiakas ja onnistumisen tunne.

Tule tekemään merkityksellisiä töitä

 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä: tarjoamaan ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin, luomaan Suomen parasta asiakaskokemusta sekä kehittämään itseäsi monipuolisesti Internet-palvelinylläpitoon, asiakaspalveluun, WordPress-ylläpitoon, ohjelmointiin, viestintään ja sisällöntuotantoon liittyvillä osa-alueilla. Jatkuvuus ja pysyvyys on tärkeä osa toimintaamme, joten tyypillisesti etsimme motivoituneita, sitoutumiskykyisiä ja oppimishaluisia osaajia pysyviin työsuhteisiin ja säännöllisellä, kilpailukykyisellä kuukausipalkalla.

Tee työtä, josta voit olla todella ylpeä

 

Käsityksemme hyvästä asiakaspalvelutyöstä on sellainen, ettemme jätä yhteenkään yhteydenottoon vastaamatta. Teemme työmme jämptisti, huolellisesti ja asiantuntevasti mutta myös viivyttelemättä. Toimimme kaikissa tilanteissa arvojemme mukaisesti: aina eettisesti, aina reilusti asiakkaitamme kohtaan ja heiltä saamamme luottamuksen arvoisesti. Asiakkaamme ovat viime kädessä esimiehiämme, ja maksavat palkkamme. Hostaan Oy on tunnettu erinomaisesta ja nopeasta asiakaspalvelustaan ja palveluiden korkeasta toimintavarmuudestaan. Tule mukaan rakentamaan Suomen parasta hosting-asiakaskokemusta!

100% suomalainen yritys

 

Meillä olet töissä 100%:sti suomalaisessa, kotimaisesti omistetussa perheyhtiössä. Työllistämme Suomessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen. Arvostamme jokaista työntekijäämme ja meille olet korvaamattoman arvokas - et korvattava osa koneistoa.

Tarjoamme tilaa kasvaa ja kehittyä

 

Tähtäämme voimakkaaseen kasvuun ja kansainvälistymiseen ja liikevaihtomme onkin kasvanut vuosittain yli 200%. Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan mahdollisuuden hyvään ura- ja palkkakehitykseen osaamisesi, motivaatiosi, sitoutumiskykyysi, oppimishaluusi sekä tekemääsi työmäärään perustuen. Tyypillisesti palkitsemme hyvästä onnistumisesta ja kehityksestä tarkistamalla palkkausta vuosittain. Lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden työaikajoustoihin ja lisäansioihin erilaisin päivystystehtäviin osallistumalla.

Ympäristöystävällinen työpaikka

 

Palvelumme tuotetaan moderneilla, perinteistä tekniikkaa vähemmän energiaa kuluttavilla pilvipalvelimilla. Lisäksi neutraloimme vuosittain 100%:sti kaikki kaiken toimintamme tuottamat Co2-päästöt istuttamalla puita Suomeen! Meillä työskennellessäsi olet tehnyt myös työpaikan suhteen hiilineutraalin valinnan ja olet mukana torjumassa ilmastonmuutosta. Lue lisää hiilinieluistamme.

Tuntuuko, että voisit tulla meille töihin?

 

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä täydentämään osaamistamme. Jos vakuutuit ja olet kiinnostunut tarjoamistamme uramahdollisuuksista, ole meihin yhteydessä.

 

Tällä hetkellä avointa hakua ei ole, mutta voit kuitenkin halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Hae meille töihin jo tänään!

Etu- ja sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Katuosoite, postinumero ja toimipaikka *
LinkedIn-profiili
Git-työnäyteprofiili
Palkkatoiveesi *
Vapaamuotoinen hakemus *
Liitteet (esim. CV)

Tiedoston enimmäiskoko (Mt): 2

Tiedostojen enimmäismäärä: 1

Kiinnostuitko? Jos näet jo sielusi silmin itsesi töissä meillä, tartu tuumasta toimeen. Täytä oheinen hakemus ja kerro meille, mistä innostuit ja kerro miten täydentäisit meitä.

Hakemuksesi saatuamme olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, mikäli osaamisesi on meitä täydentävää ja olet tiimiimme loistavasti sopiva valinta.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn Hostaanin tietosuojaperiaatteethttps://www.hostaan.fi/tietosuojaseloste/