Hostaanilta saat edullisesti turvalliset ja varmatoimiset Suomessa sijaitsevat omaan domainiisi perustuvat sähköpostipalvelut.

1

98

€/kk

Norm. 2,98€/kk

Etunimi.sukunimi@omaosoite.fi

Unohda @gmail ja @hotmail! Omaan verkkotunnukseen perustuva sähköpostiosoite antaa laadukkaan ja uskottavan mielikuvan sinusta, tuotteistasi ja palveluistasi vastaanottajalleen. Palvelu sopii niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin - ja toimii joustavasti kaikilla laitteilla pöytäkoneesta puhelimiin SOGo- ja Roundcube-webmailien avulla tai POP3/IMAP/SMTP-yhteyksin.

omalla domainilla!

Sähköpostit

Alk.

Luo ja hallitse sähköpostilaatikoita itse

Palvelussamme hallitset sähköpostilaatikoitasi itse näppärän Plesk-hallintapaneelin kautta. Voit luoda uusia sähköpostiosoitteita haluamasi nimisinä pakettiin kuuluvan määrän verran, asettaa laatikoille rajattomasti rinnakkaisosoitteita, määrittää lomavastaajia, edelleenohjauksia jne. Voit jopa antaa oikeudet sähköpostikäyttäjälle itselle hallita oman sähköpostinsa asetuksia!

Lue ja lähetä sähköpostejasi missä vain

Hostaanin sähköpostipalvelut ovat käytettävissä jokaisella laitteella kaikkialta.

 

✅ Voit lukea sähköpostejasi pelkällä Internet-selaimella mistä vain webmailimme kautta

✅ Voit halutessasi käyttää rinnan myös POP3/IMAP-sähköpostiohjelmia (esim. Outlook)

✅ Käytössäsi on myös autentikoiva SMTP-palvelin viestien lähettämistä varten

✅ Sähköpostipalvelimet sijaitsevat Suomessa ja Suomen lainsäädännön alaisuudessa!

Mitä sähköpostipalveluun kuuluu?

Sähköpostipalvelu

✅ 1-20 sähköpostilaatikkoa

✅ Laatikon koko 1 GB/kpl

✅ Lisäkoot ja -laatikot saatavana

✅ POP3, IMAP, SMTP ja Webmail 

Webhotellipalvelu

✅ Paketti sisältää myös

kotisivutilan kotisivuillesi

✅ Tee sivut heti tai myöhemmin (Wordpressillä, kotisivukoneella...)

Oma domain

✅ Toimii sähköpostin

kanssa sekä www-osoitteena

✅ SSL-sertifikaatti vakiona

✅ Valise haluamasi domain (alk. 0,98€/kk) tai siirrä olemassa oleva

Erinomainen asiakastuki

✅ Palvelemme puhelimitse,

sähköpostilla ja chatissa.

✅ Täysin kotimainen palvelu 

✅ Kaikki asiakasdata Suomessa!

Tilaa nyt erinomainen sähköpostipalvelu!

Tarvitset sähköpostipalvelun lisäksi vain domainin (alk 0,99 €/kk) ja pääset luomaan sähköpostilaatikoita. Voit tilata nämä yhdellä tilauksella tilausjärjestelmästämme. Käsittelemme tilaukset ripeästi yleensä arkisin jopa tunneissa, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palvelut laskutamme kätevästi laskulla kirjeitse tai sähköpostitse. Lisäksi sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus - saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen!

 

(Tilauksen tekemiseen tarvitset tilapäisen/nykyisen sähköpostilaatikon, johon vastaanotat ohjeviestit palvelun käyttämiseksi. Voit kuitenkin myöhemmin vaihtaa sähköpostiosoitteen asiakastiedoissasi omaan domainiin perustuvaksi. 14 vuorokauden peruutusoikeus ei koske mahdollista domainin rekisteröintimaksua. Ilmaiset kampanjadomainit laskutetaan peruttaessa normaalihinnoin.)

1

98

€/kk

Alk.

Norm. 2,98€/kk

Yhteensopiva myös Google Workspace ja Microsoft 365 -palveluiden kanssa

Mikäli haluat nyt (tai myöhemmin) käyttää palvelussamme sijaitsevaa domainiasi hankkimissasi Google Workspace tai Microsoft Office 365 -ympäristöissä, myös tämä onnistuu. Google Workspace -tilaukset ovat saatavissa myös suoraan kauttamme.

-33%

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

★★★★★

1

98

€/kk

Norm. 2,98€/kk

1 sähköposti

Hostaanin sähköpostipalvelut

Email Lite

Sopii yksityishenkilön tai yksinyrittäjän sähköpostiksi

 

✅ sähköposti (1 Gt)
✅ Webmail, IMAP ja POP
✅ SMTP-palvelin, Plesk
✅ Rajattomasti aliaksia

✅ Yht. 1 GB levytilaa

10 GB liikennöintiä

Lomavastaaja, roskapostisuodatin

HTML-kotisivutila (laajennettavissa WP- tai kotisivukone-palveluksi)

Email Super

Suunniteltu perheen tai pienyrityksen sähköpostikäyttöön

 

✅ 5 sähköpostia (1 Gt)

Webmail, IMAP ja POP
✅ SMTP-palvelin, Plesk
✅ Rajattomasti aliaksia
✅ Yht. 5 GB levytilaa

50 GB liikennöintiä

Lomavastaaja, roskapostisuodatin

Kotisivutila HTML-sivuille (laajennettavissa WP- tai kotisivukone-palveluksi)

Email Business

Keskikokoiselle yritykselle, yhdistykselle tai sukuseuralle

 

✅ 20 sähköpostia (1 Gt)

Webmail, IMAP ja POP
✅ SMTP-palvelin, Plesk
✅ Rajattomasti aliaksia
✅ Yht. 20 GB levytilaa

200 GB liikennöintiä

Lomavastaaja, roskapostisuodatin

Kotisivutila HTML-sivuille (laajennettavissa WP- tai kotisivukone-palveluksi)

4

98

€/kk

+ ALV 24%

5 sähköpostia

4

98

€/kk

+ ALV 24%

20 sähköpostia

Valitse sopivin paketti oman domainisi sähköpostipalveluksi.

Sähköpostisisällön helppo siirto

Oletko siirtymässä meille toiselta palveluntarjoajalta ja haluat säilyttää vanhat viestit laatikossasi myös tämän jälkeen? Onnistuu. Meiltä löytyy helppo tuontityökalu, jolla voit helposti tuoda* vanhan palvelimen sähköpostisisällön uudelle palvelimelle.

 

*) Sähköpostien tuonti edellyttää, että vanhan palveluntarjoajan palvelimelle on muodostettavissa IMAP-yhteys. Tarvittavia tietoja ovat IMAP-palvelimen nimi, sähköpostitunnus ja salasana. Tuonti tapahtuu oletuksen asiakkaan itsensä tekemänä. Tuonti edellyttää myös sitä, että sähköpostit mahtuvat uuden palvelimen sähköpostilaatikkoon (vakiokoko 1 GB). Tilaa tarvittaessa suuremmat sähköpostilaatikot lisäpalveluna.

1

Lisäsähköpostilaatikot helposti

Tarvitsetko eri määrän sähköpostilaatikoita, mitä palveluissamme on tarjolla? Ei hätää. Voit helposti laajentaa kaikkia sähköpostipaketteja lisälaatikoilla, joita saa edulliseen euron kuukausihintaan per laatikko. Lisälaatikko tuo mukanaan palveluun lisäksi myös yhden gigatavun lisää kokonaislevytilaa.

/kk

per laatikko

+

1

Lisäsähköposti

Suuremmat sähköpostilaatikot

Sähköpostilaatikkomme ovat vakiokooltaan 1 GB per laatikko. Vaikka määrä onkin peruskäyttöön hyvin riittävä, joissakin tapauksissa tarvitaan suuremmat sähköpostilaatikot. Palveluun kuuluvien kaikkien sähköpostilaatikoiden kokonaisrajaa saa nostettua seuraavalla lisäpalvelulla*:

 

✅ Isommat 2 GB kokoiset laatikot: +2 €/kk
✅ Isommat 3 GB kokoiset laatikot: +4 €/kk
✅ Isommat 5 GB kokoiset laatikot: +8 €/kk
✅ Isommat 10 GB kokoiset laatikot: +18 €/kk

 

*) Lisäpalvelu nostaa sähköpostilaatikoiden kokonaisrajaa mainituksi. Tämän lisäksi palveluun lisätään vastaava määrä levytilaa. Jos käytössä on useampia sähköpostilaatikoita, näiden kaikkien suurin mahdollinen koko kasvaa samalla. Joissakin tapauksissa kokonaislevytilamäärä ei tällöin riitä, ja voit joutua tarvittaessa hankkimaan palveluun myös lisälevytilaa. Sähköpostilaatikoiden kokoa voi myös itse rajoittaa laatikkokohtaisesti. Mikäli tarvitset suuremmat kuin 10 GB kokoiset sähköpostilaatikot, suosittelemme tällöin Google Workspace tai Microsoft 365 -palveluita.

Tarvitsetko myöhemmin myös kotisivut?

Tilatessasi sähköpostipalvelun meiltä, palvelu mukautuu helposti myös tulevaisuuden tarpeisiisi. Voit sijoittaa jo vakio-ominaisuutena kuuluvaan levytilaan myös staattiset HTML-sivustot, jotka avautuvat domainillasi. Jos tarvitset myöhemmin nopeat WordPress-sivut tai kotisivukoneen, palvelu saadaan hetkessä päivitettyä sopivaksi. Vastaavasti myös DNS-palvelu kuuluu vakiona pakettiin, eli domainin www-ohjaus toisiin kotisivu- ja verkkokauppapalveluihin (esim. Wix, Shopify ym.) onnistuu pyydettäessä.

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin sähköpostipalvelut toteutetaan luotettavia ja vakaita UpCloudin ja Hetznerin pilvialustoja käyttäen, jolloin 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että sähköpostisi ja kotisivusi toimivat nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa. Virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla.

 

Palvelinympäristössämme sähköpostisi toimivat luotettavasti kaikissa tilanteissa.