Black Friday tarjouksena webhotellit jopa -75%

Nyt on kova! Black Friday -tarjouksena KAIKKI webhotellimme 12 kk ajan vain 0,99€/kk. Lisäksi WP-paketit -50% ensimmäiset 6 kk. Kehitysympäristön Develop +5 -paketti 0e 12 kk! Tarjoukset toimassa 29.11 asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia eivätkä peruutettu ja uudelleentilattuja palveluita

Älykkäät

Hostaanin Smart Updates - älykkäät päivitykset on teknologia, jolla WordPress-päivitykset voidaan automatisoida toimintatestatusti ja WordPressin hankalat päivitykset ulkoistaa palvelinjärjestelmämme tehtäväksi. Sinä voit keskittyä sisältöön.

Smart Updates

Toimintatestatut automaattiset päivitykset

WordPress on maailman suosituimpana julkaisujärjestelmänä altis erilaisille haittaohjelmille, mikäli sen tietoturvapäivityksistä ei ole huolehdittu säännöllisesti. Hostaanin WP-webhotelleissa sekä Dev + Pub ja Managed Cloud -ympäristöissä päivitykset voidaan tehdä parilla klikkauksella tai asettaa tapahtuvaksi automaattisesti.

 

Perinteisten automaattisten päivitysten heikkous on kuitenkin se, että ilman erillistä yhteensopivuuden tarkistamista ne voivat rikkoa sivuston. Tämän vuoksi usein manuaalinen päivitys yhdistettynä ennakoivaan varmuuskopiointiin on ollut suositeltava toimintatapa.

Smart Updates

Älykkäät

Smart Updates päivittää älykkäästi

Hostaanin Smart Updates - älykkäät päivitykset ratkaisee tämän ongelman. Se toteuttaa päivitykset* algoritmipohjaista keinoälyä hyödyntäen automaattisesti, mutta toimintatestatusti. Smart Updates reagoi heti uusien päivitysten saapuessa, kloonaa WordPress-sivustosi ja testaa päivitysten toiminnan erillisessä ympäristössä. Tämän jälkeen työkalu analysoi onnistuiko päivitys testaten sivujen toiminnan yksilöllisesti, ennen kuin suorittaa päivitykset myös itse tuotantosivuille.

 

*) Smart Updates ei tue WordPress Multisite-asennuksia eikä sellaisten maksullisten pluginien päivityksiä, joiden kehittäjä on estänyt automaattisen päivittämisen.

 

Tiesitkö tämän?

✅ Smart Updates -ominaisuus kuuluu vakiona kaikkiin SmartWP ja SmartWoo-webhotelleihimme, mutta sen saa lisähintaan WP-webhotelleihin sekä Dev + Pub ja Managed Cloud -ympäristöihin.

Smart Updates - myös ammattilaisille!

Oletko kotisivuja suunnitteleva ammattilainen ja laskutat WordPress-ylläpidosta? Smart Updates -työkalua voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin ylläpitäjä säästää useita päivityksiin liittyviä työvaiheita kloonamisesta testaamiseen - ja saa ennen päivitysten toteuttamista vertailun kuvankaappauksista. Työkalulla voidaan turvallisesti automatisoida ja nopeuttaa päivitystöitä.

 

Smart Updates on saatavilla lisäpalveluna seuraavasti:

✅ 1 sivustolle: +5,00€/kk
✅ 5 sivustolle: +10,00€/kk
✅ 10 sivustolle: +19,00€/kk
✅ 20 sivustolle: +35,00€/kk
✅ 30 sivustolle: +49,00€/kk
✅ 50 sivustolle: +75,00€/kk
✅ 100 sivustolle: +139,00€/kk

-päivitykset

-päivitykset