Hostaanin Smart Updates - älykkäät päivitykset on teknologia, jolla WordPress-päivitykset voidaan automatisoida toimintatestatusti ja WordPressin hankalat päivitykset ulkoistaa palvelinjärjestelmämme tehtäväksi. Sinä voit keskittyä sisältöön.

Toimintatestatut automaattiset päivitykset

WordPress on maailman suosituimpana julkaisujärjestelmänä altis erilaisille haittaohjelmille, mikäli sen tietoturvapäivityksistä ei ole huolehdittu säännöllisesti. Hostaanin WP-webhotelleissa sekä Managed Cloud 2.0 -ympäristöissä päivitykset voidaan tehdä parilla klikkauksella käsin tai asettaa tapahtuvaksi automaattisesti.

 

Perinteisten automaattisten päivitysten heikkous on kuitenkin se, että ilman erillistä yhteensopivuuden tarkistamista ne voivat rikkoa sivuston. Tämän vuoksi usein manuaalinen päivitys yhdistettynä ennakoivaan varmuuskopiointiin on ollut suositeltava toimintatapa.

Smart Updates

Älykkäät

Smart Updates päivittää älykkäästi

Hostaanin Smart Updates - älykkäät päivitykset ratkaisee tämän ongelman. Se toteuttaa päivitykset* algoritmipohjaista logiikkaa hyödyntäen automaattisesti, mutta toimintatestatusti: Smart Updates reagoi heti uusien päivitysten saapuessa, kloonaa WordPress-sivustosi ja testaa päivitysten toiminnan erillisessä ympäristössä. Tämän jälkeen työkalu analysoi onnistuiko päivitys testaten sivujen toiminnan yksilöllisesti, ennen kuin suorittaa päivitykset myös itse tuotantosivuille.

 

*) Smart Updates ei tue WordPress Multisite-asennuksia eikä sellaisten maksullisten pluginien päivityksiä, joiden kehittäjä on estänyt automaattisen päivittämisen.

 

Tiesitkö tämän?

✅ Smart Updates -ominaisuus kuuluu vakiona kaikkiin SmartWP ja SmartWoo-webhotelleihimme sekä Hostaan.dev -kehitysympäristöön, mutta sen saa lisähintaan Managed Cloud 2.0 ja Reselled Cloud 2.0 -ympäristöihin.

Smart Updates - myös ammattilaisille!

Oletko kotisivuja suunnitteleva ammattilainen ja laskutat WordPress-ylläpidosta? Smart Updates -työkalua voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin ylläpitäjä säästää useita päivityksiin liittyviä työvaiheita kloonamisesta testaamiseen - ja saa ennen päivitysten toteuttamista vertailun kuvankaappauksista. Työkalulla voidaan turvallisesti automatisoida ja nopeuttaa päivitystöitä.

 

Smart Updates on saatavilla lisäpalveluna Managed Cloud 2.0 ja Reseller Cloud 2.0 -ympäristöihin seuraavasti:


✅ 5 sivustolle: +10,00€/kk
✅ 10 sivustolle: +19,00€/kk
✅ 20 sivustolle: +35,00€/kk
✅ 30 sivustolle: +49,00€/kk
✅ Rajattomalle määrälle sivustoja: +99,00€/kk (sis. myös Smart PHP Update:n)

-päivitykset