Toimitusjohtajan

tervehdys

27.8.2019

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uuden kotimaisen webhotellipalveluntarjoajan, Hostaan Oy:n asiakkaaksi. Vaikka yhtiö itsessään on nuori, se ei tässä tapauksessa kerro toiminnan kokemattomuudesta. Olen itse henkilökohtaisesti työskennellyt yrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Siitä ajasta puolet olen luotsannut edeltävää kotimaista menestynyttä webhotellipalvelua, joka nousi aikanaan kymmenen suurimman kotimaisen palveluntarjoajan joukkoon.

 

Kaiken karttuneen kokemukseni ja taitoni olen sijoittanut Hostaanin rakentamiseen, sinua varten. Kun tarvitset luotettavan kumppanin, jolta saat kotisivutilaa, sähköpostipalveluita, verkkotunnusrekisteröintejä ja palvelinpalveluita - Hostaan on valintasi. Lupaan sinulle, että teen kaikkeni, jotta asiakkaanamme olet tyytyväinen.

 

Webhotellipalveluita on monenlaisia ja -tasoisia. Osa on halpoja ja huonoja. Osa on kalliita ja huonoja. Hyviä ja edullisia on vähemmän.

 

Hostaanin päämääränä on tarjota sinulle tai yrityksellesi kotisivu-, sähköposti- ja verkkotunnuspalveluita, joista et maksa itseäsi kipeäksi, mutta jotka toimivat luotettavasti ja nopeasti. Siksi palvelinjärjestelmämme onkin rakennettu maailman nopeinta, kotimaista UpCloudin pilvipalvelinalustaa hyödyntäväksi. Jalostamme palvelinresurssit omalla teknologiallamme varmatoimiseksi, helppokäyttöiseksi ja nopeaksi webhotellipalveluksi.

 

Hostaanin asiakkaana tavoitat meidät puhelimitse joka arkipäivä klo 9-15 numerosta 017-5800 500 pelkällä paikallispuhelumaksulla. Sähköpostitse saat vastauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta yleensä jo saman päivän kuluessa. Tavoitat meidät myös chatin kautta - ja luonnollisesti nukkuessasikin valvomme palvelinjärjestelmiemme toimintaa, ympäri vuorokauden jokaisena vuoden päivänä.

 

Kaikissa asiakaspalvelukanavissa puhumme aina suomea, sillä olemmehan 100-prosenttisesti kotimainen perheyritys, jonka asiakaspalvelu ja palvelimet sijaitsevat Suomessa. Monista kotimaisista palveluntarjoajista poiketen huolehdimme myös siitä, että kaikki kotimaisten asiakkaidemme asiakasdata, varmuuskopiodata sekä asiakaspalveluviestit säilytetään Suomen rajojen sisäpuolella, jolloin osaltamme turvaamme tiedon säilymisen kotimaisen lainsäädännön piirissä.

 

Samoja lupauksia olet saattanut kuulla myös muilta palveluntarjoajilta - ja joutunut mahdollisesti pettymään. Nyt on kuitenkin lupausten lunastamisen aika. Jo yhtiön nimivalinta kuvaa täydellistä omistautumista asiakkaan palveluiden ylläpitoon, ”hostaamiseen”. Annathan meille tilaisuuden lunastaa lupauksemme?

 

Aloita tutustumalla tuotevalikoimamme täältä. Kiitokset luottamuksestasi!

 

 

Juha Kouvalainen, tj

Hostaan Oy