gallery/hostaan_logo

Verkkotunnukset

Verkkotunnus eli domain on oma identiteettisi verkossa. Se toimii kotisivujesi www-osoitteena ja sähköpostiosoitteesi loppuosa perustuu siihen. Verkkotunnuksen tulisi olla helposti muistettava ja kotisivujasi tai yrityksesi toimintaa hyvin kuvaava.

 

Hostaan Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä sekä rekisteröi asiakkailleen myös kaikkia muita yleisimpiä verkkotunnuspäätteitä edullisesti. Rekisteröimme domainit aina asiakkaan omiin nimiin, jolloin asiakas itse omistaa kauttamme rekisteröidyn verkkotunnuksen. Verkkotunnus on luontevinta antaa rekisteröitäväksemme webhotellin avauksen yhteydessä, mutta vaihtoehtoisesti voit myös siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen palveluumme - tai huolehtia rekisteröinnistä itse.

Paljonko domain maksaa?

Olemme hinnoitelleet verkkotunnuksemme todella kilpailukykyisesti alk. vain 0,99€/kk! .Eu tai .Info -päätteisen domainin saat nyt minkä tahansa meiltä tilatun webhotellin yhteydessä 12 kk:n ajalle hintaan 0,00€/kk!

 

Huomaathan, että verkkotunnukset on rekisteröitävä kuitenkin aina vähintään vuodeksi kerrallaan. Tutustuthan myös .fi-päätteisten verkkotunnusten rekisteröintiin liittyviin erityisvaatimuksiin ennen tilauksesi tekemistä.

MuistILISTA ennen DOMAININ siirtoa:

 

✅ Jos kyseessä on .fi-pääte, pyydä vanhalta palveluntarjoajaltasi välittäjän vaihtoavain. Hätätilassa saat tämän myös Traficomin asiakaspalvelusta (p. 0295 345 656, ark 9-15).
 

✅ Jos kyseessä on .com, .net, .org tai muu pääte, pyydä vanhaa palvelutarjoajaasi toimittamaan sinulle Auth-ID, poistamaan domainlukitus ja whois privacy ja hyväksymään siirtopyyntömme.
 

Muistathan, että kotisivujen siirtäminen ja sähköpostien uudelleenluonti jää itse tehtäväksesi
 

Verkkotunnuksen siirtoon ja nimipalvelinmuutoksiin tulee varata aikaa 1-7 vuorokautta. Teethän tilauksesi siis riittävän ajoissa ennen verkkotunnuksesi rekisteröintiajan lakkaamista.

0

 12 kk

.Info tai .Eu

rajoitetun ajan

Onko verkkotunnus vapaana?

Tarkista tästä, onko haluamasi verkkotunnus vapaana rekisteröiväksi:

verkkotunnuksen siirtäminen

Mikäli sinulla on jo verkkotunnus jonkun toisen palvelun kautta rekisteröitynä, myös tämän siirtäminen onnistuu webhotelliimme. Siirtoa varten tarvitset verkkotunnusavaimen (myös Auth-ID), jonka saat vanhalta palveluntarjoaltasi. Tehtyäsi meiltä siirtotilauksen, huolehdimme verkkotunnuksen siirtämisestä palveluumme - ja myös sen uusimisesta jatkossa.

gallery/robot_brainstorm

Verkkotunnuksen Hallinnointi itse/muualla

Mikäli haluat hallinnoida verkkotunnustasi itse tai valitsemallasi toisella palveluntarjoajalla, myös tämä onnistuu. Toisen palveluntarjoajan kautta rekisteröityä verkkotunnusta voi myös käyttää webhotelleissamme, vaikka sitä ei siirrettäisi hallinnoitavaksemme. Tilaa meiltä tällöin pelkkä webhotellipalvelu ja saat nimipalvelintiedot vaihdettavaksi verkkotunnukseen. Huomaathan, että tällöin verkkotunnuksen uusiminen jää itsesi tai toisen palveluntarjoajan tehtäväksi.

gallery/valittajatunnus_fi_rgb
gallery/logo_dotcom
gallery/logo_dotnet
gallery/logo_dotorg
gallery/logo_doteu
gallery/logo_info_eu_kaupan_paalle