Yhteystiedot

Tavoitat meidät monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta ja viestitse.

 

Kehuttu asiakastukemme on paikalla Kuopion toimistollamme joka arkipäivä klo 8-16. Tämän lisäksi vikapäivystyksemme valvoo palvelinten toimintaa kellon ympäri ja reagoi kriittisiin kysymyksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ei-kriittisiin kysymyksiin vikapäivystys ei välttämättä ehdi reagoida, jolloin vastaamme asiakastuestamme seuraavana arkipäivänä.

 

Voit siis olla varma, pidämme aina huolta toimintakriittisistä palveluistasi. Yhteydenotoissa tavoitat meidät seuraavasti:

Puhelin ark. 8:30-16

Soita 017-5800 500

Puhelimen välityksellä palvelemme sinua arkisin klo 8:30 - 16:00. Puhelun hinta on ainoastaan pvm/ppm. Autamme kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä yleensä jonottamatta.

Sähköposti 24/7

tuki@hostaan.fi

Voit lähettää sähköpostia koska vain ja vastaamme siihen aukioloaikoinamme yleensä tunneissa, joskus jopa minuuteissa. Muina aikoina saat vastauksen seuraavana arkipäivänä.

Chattaa ark. 10-14

kotisivuillamme

Chat-ikkunan löydät sivun oikeasta alalaidasta. Chatitse palvelemme sinua arkisin klo 10-14, ja muulloin voit jättää viestin.

Jätä viesti 24/7

lomakkeellamme

Voit myös jättää viestin oikean alalaidan chat-painikkeen alta löytyvän viesti-ikonin kautta. Vastaamme viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Postiosoite

Hostaan Oy

Snellmaninkatu 36-38

70100 Kuopio

Hostaan Oy

Y-tunnus: 2950656-6

ALV rek.

Sinua palvelevat

Tuomo Hartikainen

Toimistopäällikkö, ohjelmistokehitys

Juha Kouvalainen

Liiketoimintajohtaja

Ilkka Martikainen

Asiakastuki, järjestelmäasiantuntija

24/7

365

Ark.

8-16

Niina Kokkarinen

Johdon assistentti