Mitä Hostaan Oy tekee?

Hostaan Oy on kotimainen Internetpalveluntarjoaja, jonka kautta saat kotisivutila-, sähköposti- ja verkkotunnuspalvelut nopeasti, luotettavasti ja edullisesti. Emme silti ole aivan tavallinen webhotelli.

 

Olet varmaan kuullut, että jos tarvitaan halpa ja hyvä - on ostettava kaksi tuotetta. Kuitenkin valitessasi Hostaan Oy:n palveluntarjoajaksesi voit olla varma, että nämä kaksi ovat kerrankin samassa paketissa. Meillä kotisivusi avautuvat, sähköpostisi toimivat ja asiakaspalvelu vastaa tiedusteluihisi silloin kun tarvitset apua. Seuraavassa muutamia perusteluita väitteelle:

Yli 15 vuoden kokemus palvelinalalta!

 

Hostaan Oy:n taustalla on yli vuosikymmenen rautainen osaaminen toimintavarmojen palvelinpalveluiden tarjoamisesta. Emme siis ole lähteneet aivan pystymetsästä soitellen sotaan, vaan toimivan palvelun tuottamiseen liittyvät tekijät on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti etukäteen. Haluamme tarjota sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen - ja uskomme lunastavamme asiakaslupauksemme saadessamme sinut asiakkaaksemme.

Huipputason suorituskyky - 24/7 valvottuna

 

Toteutamme palvelumme parhaita Eurooppalaisia pilvipalveluntarjoajia UpCloudia sekä Hetzneriä käyttäen. Näihin erittäin luotettaviin ja nopeisiin pilviympäristöihin olemme rakentaneet tehokkaita virtuaalipalvelimia, nopeita SSD-levyjärjestelmiä hyödyntävän, ja johtavaan Plesk-hallintapaneeliin perustuvan palvelinjärjestelmämme, jonka resurssit mitoitamme aina yläkanttiin ja valvomme palvelimia kellon ympäri. Voit siis luottaa siihen, että kotisivusi toimivat aina nopeasti ja varmasti.

Asiakaspalvelu jonka oikeasti tavoitat

Meidän käsityksemme asiakaspalvelusta on sellainen, ettemme jätä yhteenkään yhteydenottoon vastaamatta. Soita meille ja vastaamme aukioloaikoinamme heti. Lähetä sähköpostia ja saat vastauksen jopa tunneissa - kuitenkin yleensä viimeistään 24 h kuluessa. Tavoitat meidät myös chat-tuen kautta, jättämällä viestin sekä sosiaalisen median kanavista. Katso tästä mitä asiakkaamme sanovat meistä!

100% suomalaiset palvelimet

 

Eivätkä pelkästään palvelimemme - myös henkilöstömme ja omistuspohjamme ovat täysin kotimaiset. Hostaan Oy on suomalainen perheyritys, jonka asiakaspalvelu sijaitsee Kuopiossa ja kotimaisten asiakkaiden palvelinjärjestelmät Helsingissä. Lisäksi kaikki kotimaisten asiakkaidemme datan varmuuskopiot säilytetään aina EU:n rajojen sisäpuolella GDPR-lainsäädännön alaisuudessa. Suosi suomalaista työtä ja valitse palvelinkumppaniksesi Hostaan Oy! 

Kilpailijoita edullisempaan hintaan

 

Laadukkaidenkaan webhotellipalveluiden ei tarvitse maksaa mahdottomia, kunhan vain ne on suunniteltu ja toteutettu oikein. Päätimme pyyhkiä kilpailijoidemmme hintatasolla pöytää, koska nykyisten pilvipalveluiden aikakaudella palvelinresurssit eivät maksa meillekään enää maltaita. Siirrämme siis edun suoraan asiakkaillemme - tarjoten WP-webhotellipalvelua alk. 5,98€/kk!   

Ympäristöystävällinen valinta

 

Palvelumme tuotetaan moderneilla, perinteistä tekniikkaa vähemmän energiaa kuluttavilla pilvipalvelimilla. Lisäksi neutraloimme vuosittain 100%:sti kaikki kaiken toimintamme tuottamat Co2-päästöt istuttamalla puita Suomeen! Valitsemalla meidät palveluntarjoaksi teet siten hiilineutraalin valinnan ja olet mukana torjumassa ilmastonmuutosta. Lue lisää hiilinieluistamme.

Nopea käyttöönotto & Tyytyväisyystakuu!

 

Et tarvitse luottokorttia tai verkkopankkitunnuksia tilatessasi palvelun meiltä. Käsittelemme tilauksesi yleensä nopeasti jopa samana arkipäivänä ja rekisteröimme valitsemasi domainit heti - jo ennen laskun suorittamista. Tarjoamme lisäksi 14 vuorokauden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun webhotellipalvelullemme (poislukien mahdolliset domainrekisteröintien verkkotunnusmaksut).