8

/kk

640 GB

+ ALV 24%

Eikö Managed Cloud olekaan sinua varten?

Tutustu myös .partners-kumppanuusohjelmaamme sekä WP-, SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleihimme. Sopisiko jokin näistä palveluista paremmin käyttöösi? 

Erinomaisia syitä valita palvelumme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaanin Managed Cloud Agency -pilvipalvelimet ovat ratkaisu digitoimistoille, joilla on ylläpidossaan useampia kymmeniä tai jopa satoja WordPress-verkkosivustoja. Ylivertaisen luotettavalla, nopealla ja valmiiksi ylläpidetyllä omalla pilvipalvelimella digitoimistot voivat itse toimia WordPress- palveluntarjoajana ilman palvelinylläpidon vaivaa.

9

/kk

+ ALV 24%

Managed Cloud Agency

Digitoimistolle

80 GB

Managed Cloudiin sisältyy vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Maailman nopein UpCloudin pilviarkkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

✅ Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ SSL-suojatut sivut & sähköpostit

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

✅ PHP 8.0 (tai 8.1/7.4)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Nginx Caching

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

✅ WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Digitoimiston oma palvelin

Hostaanin Managed Cloud Agency on täysin ylläpidetty, High Availability -pilvipohjainen dedikoitu virtuaalipalvelin, joka on varattu ainoastaan digitoimistollenne. Palvelimella voitte käyttää rajattomasti kaikkia sen resursseja ja päättää itse niiden tuotteistamisesta ja hinnoittelusta asiakkaillenne. Tyypillisesti yksi palvelin tuottaa täydessä tuotantokäytössä digitoimistolle katetta jopa yli 50.000€ vuodessa*.

 

*) Esimerkissä digitoimistolla on 150 asiakasta, joista jokainen maksaa WP-palvelintilasta 35€/kk tuottaen liikevaihtoa 63.000€/vuosi. Palvelun tuottamiseen käytetään Managed Cloud Agency 320 GB palvelinta, joka maksaa 428€/kk eli vuositasolla 5136€/v. Esimerkin luvut ovat viitteellisiä ja todellinen kate voi olla pienempi tai suurempi riippuen digitoimiston asiakasmäärästä, hinnoittelusta, sivustojen raskaudesta ja palvelimen koosta ja käyttöasteesta.

Valvottu, ylläpidetty ja huoleton

Managed Cloud Agency -palvelin toimitetaan digitoimistolle valmiiksi asennettuna ja nopeusoptimoituna palvelimena, joka sisältää Plesk-hallintapaneelin, jolla digitoimisto voi itse hallita palveluitaan yhtä helposti kuin jaetulla webhotellipalvelimella ja ilman palvelimen ylläpidon vaivaa. Voitte suoraan yrityksenne sisältä lisätä palvelimelle uusia asiakkaita ja konfiguroida domaineja sekä hallita vapaasti kaikkien asiakkaidenne palveluita. WordPress-työkalut mm. helppoon asentamiseen ja päivittämiseen ovat vapaasti käytettävissänne.

 

Hostaan huolehtii kaikista palvelinpuolen päivityksistä automaattisesti sekä valvoo palveluiden toimintaa automaatiolla 24/7 sekä puuttuu mahdollisiin palvelimen vikatilanteisiin automaattisesti. Lisäksi Managed Cloud Agency -tuotteisiin sisältyy priorisoitu asiakaspalvelu, jolloin vastaamme digitoimistojen meille tekemiin palvelinteknisiin tukipyyntöihin aina ensimmäisenä ja jonojen ohi. 

Helposti yhdellä kuukausimaksulla

Managed Cloud Agency -palvelimen laskutusmalli on tehty digitoimistoille helpoksi: kokonaisuuden saa hankittua yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla, mikä pitää sisällään käytännössä kaiken: palvelinlaitteen asennuksen ja mukauttamisen käyttökuntoon, palvelinalustan UpCloud-kuukausimaksut, Pleskin, KernelCaren ja ImunifyAV+:n ohjelmistolisenssit, varmuuskopioinnin ja siihen tarvittavan levytilan, päivitykset, palvelimen automaattisen palomuuri- ja tietoturvajärjestelmän sekä toiminnan valvontajärjestelmät tekstiviesteineen. Palvelin voidaan laskuttaa jopa vain kuukauden jaksoissa kerrallaan ja ilman sitoutumista pidempään laskutuskauteen.

Managed Cloud Agency -palvelimet

Managed Cloud Agency 80 GB

 

Suositus n. 50 WP-sivulle (n. 3,96 €/kk per sivu)
✅ 80 GB SSD-palvelintila

4 GB RAM / 2 CPU

4 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit
✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7

Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed Cloud Agency 160 GB

 

✅ Suositus n. 90 WP-sivulle (n. 3,20€/kk per sivu)
✅ 160 GB SSD-palvelintila

8 GB RAM / 4 CPU

✅ 5 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed Cloud Agency 320 GB

 

✅ Suositus 150 WP-sivulle (n. 2,85€/kk per sivu)
✅ 320 GB SSD-palvelintila

16 GB RAM / 6 CPU

6 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

8

/kk

+ ALV 24%

160 GB

8

/kk

+ ALV 24%

320 GB

Managed Cloud Agency 640 GB

✅ Suositus n. 250 WP-sivulle (n. 2,75€/kk per sivu) 
✅ 640 GB SSD-palvelintila

✅ 32 GB RAM / 8 CPU

✅ 7 TB liikennöintiraja
✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Digitoimistojen 50-150 WordPress-sivuston kokonaisuuksille suosittelemme:

Onko digitoimistollanne useita satoja asiakkaita - tai todella raskaita verkkokauppoja?

Kun tarvitaan palvelinrautaa useille sadoille WordPress-sivuille, valitse jokin seuraavista:

Managed Cloud Agency 960 GB

✅ Suositus n. 400 WP-sivulle (n. 2,49€/kk per sivu)
✅ 960 GB SSD-palvelintila 

✅ 48 GB RAM / 12 CPU

✅ 9 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7 
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

960 GB

+ ALV 24%

7

Managed Cloud Agency 1280 GB

✅ Suositus n. 550 WP-sivulle (n. 2,36€/kk per sivu)
✅ 1280 GB SSD-palvelintila

✅ 64 GB RAM / 16 CPU

✅ 10 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

1280 GB

+ ALV 24%

7

6

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

On ensiarvoisen tärkeää valita palvelinkumppaniksi taho, jonka tarjoama palvelu on toimintavarmaa, nopeaa ja luotettavaa. Tällä digitoimistonne varmistaa myös omien asiakkaidenne tyytyväisyyden ja oman liiketoimintanne toimivuuden.

 

Hostaanin Managed Cloud Agency -pilvipalvelimet toteutetaan maailman nopeinta kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että Managed Cloud Agency -palvelimellanne olevat palvelut toimivat luotettavasti kaikissa tilanteissa. Pilvi-infraan perustuva teknologiamme eliminoi yksittäisen palvelimen vikaantumisesta aiheutuvat toimintakatkokset. Supernopeita UpCloudin MaxIOPs-levyjärjestelmiä hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät WordPress-sivunne hirmuiseen vauhtiin!

Eikö riitä vieläkään? Saatavilla myös Managed Cloud Agency 1920 GB!

WordPress-ylläpito Smart Updatesilla

Managed Cloud -ympäristöön saa tarvittaessa lisähintaan myös Smart Updates -teknologialla toteutetut päivitykset WordPress-sivustolle, jolloin sen päällä ajetut WordPressit päivitetään meidän toimestamme samaan tapaan kuin SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleissa. Säästät aikaasi ja voit keskittyä WordPress-sivujen sisältöön tai WooCommerce-kaupankäyntiin.

Nginx Caching -palvelinvälimuisti

Erittäin nopeasti toimivan Managed Cloud Agency -ympäristön päällä ajettujen sivujen latausnopeutta saa lisättyä entisestään Nginx Caching -palvelinvälimuistilla, joka kuuluu vakiona palveluun. Sivustojen välimuistituksella WordPressin tai WooCommerce-pohjaisen sivuston latausnopeudessa voidaan päästä jopa vain noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuuri estää useimmat Managed Cloud -ympäristön päällä ajettuihin sivustoihin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV+ -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella Managed Cloudin kautta.

8

8

2

8

9

2

Pyydä tarjous Managed Cloud Agencysta

Etu- ja sukunimi *
Yrityksen nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Katuosoite *
Postinumero ja toimipaikka *
Yrityksesi WWW-osoite *
Oletko jo asiakkaamme? *
Lisätietoja tai kysymyksiä

Kiinnostuitko? Kuvaa meille tarpeesi ja pyydä tarjous haluamastasi Managed Cloud Agency-palvelusta. Katsotaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten soveltuva palvelukokonaisuus. 

Jos olet jo esim. Dev + Pub -asiakkaamme, ja haluat siirtyä Managed Cloud Agency -ympäristöön, myös tämä onnistuu. Asiakkuudet saadaan siirrettyä Managed Cloud -ympäristöön.

Agency-laajennus poistaa rajat

Tavallinen Managed Cloud -pilvipalvelin toimitetaan vakiona Plesk-lisenssillä, jonka avulla palvelimelle voidaan sijoittaa vain rajattu määrä domaineja. Jos kuitenkin palvelin halutaan jälleenmyyntikäyttöön, jossa voit luoda palvelimesta riippumatta täysin rajoittamattomasti asiakastunnuksia, tilauksia ja domaineja, tämän ominaisuuden saa käyttöön lisähintaisena Managed Cloud Agency -lisäpalveluna, jolloin samalla palvelimella voi olla jopa useita satoja eri domaineja omille asiakkaillesi jaoteltuina. Voit myös räätälöidä palvelimen omalla logolla, luoda omia webhotellipaketteja itse määrittelemilläsi rajoilla sekä jakaa omia kirjautumistunnuksia asiakkaillesi.

 

Tämä digitoimistoille ehdoton Agency-laajennus (99€/kk) sisältyy ilman eri maksua alla esiteltyyn Managed Cloud Agency -hinnastoon.

Isot Managed Cloud Agency-palvelimet

9

/kk

Digitoimistoille

Agency

ehdoton!

9

+

Kompensoimme palvelimesi CO2-päästöt istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

...tai tilaa Managed Cloud Agency!

Jos olet jo varma, että Managed Cloud Agency on tarvitsemasi palvelu, voit tilata sen suoraan.

Valitse ensin palvelinnimi Managed Cloudillesi. Tämä on aina .hostaan.tld -päätteinen ja sitä käytetään vain tekniseen hallintaan. Nimi ei vaikuta domainnimiisi, joita ei tarvitse tässä vaiheessa syöttää.

Tilauksesi saatuamme alamme avaamaan palvelinta. Toimitusaika Managed Cloud -palvelimille on muutama arkipäivä. Saat tiedon sähköpostiisi, kun palvelin on käytettävissäsi.

Palvelimen valmistuttua saat ohjeet palvelun käyttöönottamiseksi ja pääset hallinnoimaan palvelimille sijoitettavia palveluita.

Voit milloin tahansa laajentaa Managed Cloud -palvelinta suuremmaksi. Palvelu skaalautuu yrityksesi kasvun mukana.

1

2

4

1

Tämä tuote on poistunut myynnistä!

Managed Cloud Agency -tuotteet ovat poistuneet myynnistä. Tutustu uusiin Reseller Cloud 2.0 -tuotteisiimme tästä.