8

/kk

160 GB

+ ALV 24%

Eikö Managed Cloud olekaan sinua varten?

Tutustu myös Dev + Pub -kehitysympäristöömme sekä WP-, SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleihimme. Sopisiko jokin näistä palveluista paremmin käyttöösi? 

Erinomaisia syitä valita Palvelumme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

PILVIPALVELIN

Hostaanin Managed Cloud -pilvipalvelimet on suunniteltu raskaaseen käyttöön ja tarkoitettu kriittisen tärkeille sivustoille ja palveluille. Kun tarvitaan erittäin suuria resursseja WordPress- tai WooCommerce -sivuille, joilla on todella paljon kävijöitä tai niiden liikennöinnin tai levytilantarve on suuri, Managed Cloud on tällöin oikea ratkaisu palvelinalustaksi.

Managed Cloud

4

/kk

+ ALV 24%

Managed Cloud

PILVIPALVELIN

25 GB

OHO!

Managed Cloudiin sisältyy vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Maailman nopein UpCloudin pilviarkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ SSL-suojatut sivut & sähköpostit

Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

PHP 7.4 (tai 8.0/7.3)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Nginx Caching

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Kaikki resurssit kuuluvat sinulle

Hostaanin Managed Cloud on täysin ylläpidetty, High Availability -pilvipohjainen dedikoitu ympäristö, jonka kaikki resurssit on varattu ainoastaan sinulle. Toisin kuin jaetuilla webhotellipalvelimilla, naapurisivusto ei voi missään tilanteessa hidastaa oman sivustosi toimintaa tai aiheuttaa siihen jopa toimintakatkoksia. Palvelimella voit myös käyttää rajattomasti kaikkia sen resursseja, eli ratkaisu taipuu erinomaisesti myös esimerkiksi organisaatioiden keskitetyksi satojen sähköpostiosoitteiden sähköpostipalvelimeksi.

VAlvottu, ylläpidetty ja huoleton

Managed Cloud -palvelin toimitetaan asiakkaalle valmiiksi asennettuna ja nopeusoptimoituna palvelimena, joka sisältää Plesk-hallintapaneelin, jolla asiakas voi joko itse hallita palveluitaan, lisätä vapaasti esim. verkkotunnuksia, sähköposteja tai asentaa ja ylläpitää sovelluksia, kuten WordPress-sivuja tai WooCommerce-verkkokauppoja. 

 

Hostaan huolehtii kaikista palvelinpuolen päivityksistä automaattisesti sekä valvoo palveluiden toimintaa automaatiolla 24/7 sekä puuttuu mahdollisiin palvelimen vikatilanteisiin automaattisesti. Lisäksi Managed Cloud -tuotteisiin sisältyy priorisoitu asiakaspalvelu, jolloin vastaamme Managed Cloud -asiakkaiden tukipyyntöihin aina ensimmäisenä ja jonojen ohi. 

Helposti yhdellä kuukausimaksulla

Managed Cloud -palvelimen laskutusmalli on tehty asiakkaalle helpoksi: kokonaisuuden saa hankittua yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla, mikä pitää sisällään käytännössä kaiken: palvelinlaitteen asennuksen ja mukauttamisen käyttökuntoon, palvelinalustan UpCloud-kuukausimaksut, Pleskin, KernelCaren ja ImunifyAV+:n ohjelmistolisenssit, varmuuskopioinnin ja siihen tarvittavan levytilan, päivitykset, palvelimen automaattisen palomuuri- ja tietoturvajärjestelmän sekä toiminnan valvontajärjestelmät tekstiviesteineen. Palvelin voidaan laskuttaa jopa vain kuukauden jaksoissa* kerrallaan ja ilman sitoutumista pidempään laskutuskauteen.


*) Lyhin laskutuskausi pienimmissä Managed Cloud 25-80 GB -palvelimissa on 3 kk

Managed Cloud peruskäyttöön:

Managed Cloud 25 GB

 

✅ 25 GB SSD-palvelintilaa

1 GB RAM / 1 CPU

1 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit
✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7

Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed Cloud 50 GB

 

✅ 50 GB SSD-palvelintilaa

2 GB RAM / 1 CPU

2 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed CLOUD 80 GB

 

✅ 80 GB SSD-palvelintilaa

4 GB RAM / 2 CPU

4 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

+ ALV 24%

50 GB

-50%

8

/kk

+ ALV 24%

80 GB

Managed Cloud 160 GB

 

✅ 160 GB SSD-palvelintilaa

 8 GB RAM / 4 CPU

✅ 5 TB liikennöinti
✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Keskiraskaille sivuille ja verkkokaupoille tai useille kevyille sivuille suosittelemme:

Iso verkkosivusto, TV-kamppiksia ja satojatuhansia kävijöitä kuussa?

Kun tarvitaan palvelinrautaa todella järeään käyttöön, valitse jokin seuraavista:

Managed Cloud 320 GB

 

320 GB SSD-palvelintilaa

 16 GB RAM / 6 CPU

✅ 6 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7 
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

2

/kk

320 GB

+ ALV 24%

9

Managed Cloud 640 GB

 

✅ 640 GB SSD-palvelintilaa

 32 GB RAM / 8 CPU

✅ 7 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

8

/kk

640 GB

+ ALV 24%

9

1

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin Managed Cloud -pilvipalvelimet toteutetaan maailman nopeinta kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että Managed Cloud -palvelimellasi olevat palvelut toimivat luotettavasti kaikissa tilanteissa.

 

Managed Cloud saatavilla myös Turbo-lisäpalvelulla!

Suuri kävijäpiikki edessä ja haluat varmistaa sivujen toiminnan myös kävijäryntäyksen aikana? Managed Cloud -palvelimissa voidaan palvelin skaalata lyhytaikaiseen tarpeeseen (päiväksi, kahdeksi tai viikonlopuksi) erikseen tilattavan Turbo-lisäpalvelun avulla 2-8x kertaa tehokkaammaksi, jolloin äkillinen kävijäpiikki ei kaada sivuja, alk +29€/pv. Kysy lisää asiakastuestamme.

Eikö riitä vieläkään? Saatavilla myös 960-1920 GB levytilalla varustetut erittäin järeät pilvipalvelimet!

WordPress-ylläpito Smart Updatesilla

Managed Cloud -ympäristöön saa tarvittaessa lisähintaan myös Smart Updates -teknologialla toteutetut päivitykset WordPress-sivustolle, jolloin sen päällä ajetut WordPressit päivitetään meidän toimestamme samaan tapaan kuin SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleissa. Säästät aikaasi ja voit keskittyä WordPress-sivujen sisältöön tai WooCommerce-kaupankäyntiin.

Välimuistitus NginX Cachingin avulla

Erittäin nopeasti toimivan Managed Cloud -ympäristön päällä ajettujen sivujen latausnopeutta saa lisättyä entisestään Nginx Caching -palvelinvälimuistilla, joka kuuluu vakiona palveluun. Managed Cloud -ympäristössä ajettujen sivustojen välimuistituksella WordPressin tai WooCommerce-pohjaisen sivuston latausnopeudessa voidaan päästä jopa vain noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuuri estää useimmat Managed Cloud -ympäristön päällä ajettuihin sivustoihin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV+ -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella Managed Cloudin kautta.

9

6

9

9

3

5

Pyydä tarjous Managed Cloudista:

Etu- ja sukunimi  
Yrityksen nimi  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Katuosoite  
Postinumero ja toimipaikka  
Yrityksesi WWW-osoite  
Oletko jo asiakkaamme?  
Lisätietoja tai kysymyksiä  

Kiinnostuitko? Kuvaa meille tarpeesi ja pyydä tarjous haluamastasi Managed Cloud -palvelusta. Katsotaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten soveltuva palvelukokonaisuus. 

Jos olet jo asiakkaamme, ja haluat siirtyä Managed Cloud -ympäristöön, myös tämä onnistuu. Jaetussa ympäristössä oleva verkkosivusto saadaan helposti siirretyä omalle Managed Cloud -palvelimelle.

Managed Cloud myös digitoimistoille

Managed Cloud -pilvipalvelin toimitetaan vakiona Plesk-lisenssillä, jonka avulla voit sijoittaa omalle palvelimellesi jopa 30 eri domainia. Jos kuitenkin palvelin halutaan jälleenmyyntikäyttöön, jossa voit luoda täysin rajoittamattomasti asiakastunnuksia, tilauksia ja domaineja, tämän ominaisuuden saa käyttöön lisähintaisena palveluna, jolloin samalla palvelimella voi olla jopa useita satoja eri domaineja omille asiakkaillesi jaoteltuina. Palvelin voidaan räätälöidä vaikka täysin omaksi, brändätyksi webhotellipalveluksi.

Managed Cloud raskaaseen käyttöön: