Eivätkö Dev-pakettien resurssit riitä?

Jos digitoimistonne tarve on todella suuri ja tarvitsette enemmän kehityssivuja, suosittelemme kehitys- ja tuotantoympäristöksi omaa Managed Cloud Unlimited -palvelinta. 

Erinomaisia syitä valita webhotellimme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaan.dev -kehitysympäristön avulla kotisivujen suunnittelijat voivat helposti asentaa, hallita, rakentaa ja ylläpitää WordPress sivustoja keskitetysti pilvipohjaisessa palvelinympäristössä. Uuden WordPress-asennuksen luominen tapahtuu hetkessä ja pääset rakentamaan ja esittelemään sivustoa asiakkaalle heti ilman webhotellin tilaamista!

/kk

norm. 5,00 €/kk

WP-kehitysympäristö

Hostaan.dev

12 kk

OHO!

Kehitysalustaan sisältyy vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Maailman nopein UpCloudin pilviarkkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

✅ Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ SSL-suojatut sivut & sähköpostit

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

✅ PHP 8.3 (tai 7.4-8.2)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Apache -alusta

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

✅ WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Kehitä WordPress-sivuja vapaasti

Kehitysalustamme työkaluilla voit sekunneissa parilla klikkauksella asentaa WordPressin sekä siinä käyttämäsi yleisimmät modulit ja teemat. Hallitset kaikkia asennuksiasi yhden ja saman tunnuksen alta ja asennusympäristö vastaa tuotantopalvelimilla käytettyä ympäristöä, jolloin yhteensopivuusongelmilta vältytään sivuston mahdollisesti myöhemmin siirtyessä webhotelliin.

Kloonaa, piilota ja varmuuskopioi

Hostaan.dev WP-kehitysympäristö sisältää tehokkaat työkalut kehitystyöhön: Voit helposti kloonata sivuston toiseen asennukseen, piilottaa kehityssivuston hakukoneilta, päivittää ja varmuuskopioida sivustosi. Voit hallita kaikkia WordPress-asennuksiasi keskitetysti yhdestä sijainnista ja kohdistaa toimia (esim. lisäosan asennus, päivitys tai poisto) niihin kaikkiin kerralla. Myös kirjautuminen tapahtuu keskitetysti yksillä tunnuksilla kaikkii WordPress-asennuksiisi.

 

Kun haluat esitellä sivuston asiakkaalle onnistuu se jopa oman domainisi aliosoitteessa https://sivu.digitoimistosi.fi

Julkaise valitsemallasi tavalla

Kun sivuston julkaisu käy ajankohtaiseksi, voit joko tilata meiltä webhotellin suoraan asiakkaan nimiin, siirtää sivuston sinne ja saada Hostaan.partners -kumppanuusohjelman mukaisen 20% palkkion kaikista meille tuoduista asiakkaista.

 

Vaihtoehtoisesti voit tilata tarvitsemasi WP-, SmartWP- tai SmartWoo -webhotellin suoraan omalle Hostaan.dev -tunnuksellesi, huolehtia palvelun kustannuksista itse ja jalostaa tämän haluamallasi tavalla (esimerkiksi tarjoamallasi WordPress-ylläpitosopimuksella) ja läpilaskuttaa loppuasiakkaalta vapaasti valitsemallasi katteella.

 

Molemmissa vaihtoehdoissa käytettävissäsi on Hostaanin huippunopea WordPress-palvelinympäristö.

Valitse sopiva kehitysalustapaketti

Dev Lite

 

5 WordPress-projektia 
10 GB jaettua levytilaa
✅ CPU: ⭐ (120%)
RAM: ⭐ (1 GB)


1 käyttäjätunnus

✅ Asennus, kloonaus, staging ja varmuuskopiot parilla klikkauksella

✅ Kehityssivujen osoite nimesi.hostaan.tld/sivu

Dev Pro

 

10 WordPress-projektia 
20 GB jaettua levytilaa

✅ CPU: ⭐⭐ (150%)

RAM: ⭐⭐ (1,5 GB)

 

✅ Rajoittamattomasti käyttäjätunnuksia

Asennus, kloonaus, staging ja varmuuskopiot parilla klikkauksella

Kehityssivujen osoite sivu.omadomain.fi tai nimesi.hostaan.tld/sivu

Dev Agency

 

20 WordPress-projektia 
40 GB jaettua levytilaa
✅ CPU: ⭐⭐⭐ (200%)
✅ RAM: ⭐⭐⭐ (2 GB)

 

✅ Rajoittamattomasti 
käyttäjätunnuksia

Asennus, kloonaus, staging ja varmuuskopiot parilla klikkauksella

Kehityssivujen osoite sivu.omadomain.fi tai nimesi.hostaan.tld/sivu

/kk

+ ALV 24%

10 WP-sivua

9

/kk

+ ALV 24%

20 WP-sivua

Kehitä WordPress-sivustoja helposti ja nopeasti suoraan pilvipalvelimella.

Hostaan.Management - keskitetty WordPress hallinta

Hostaan.dev -ympäristö sisältää samalla myös Hostaan.management -ominaisuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että voit yhden ja saman tunnuksen kautta keskitetysti hallita kaikkia Hostaan.dev -palveluusi liitettyjä WordPress-sivustoja.

 

Tulossa! Kaikkien WordPress-sivujen keskitetty hallinta

Hostaan.dev -palveluun on myöhemmin tulossa vakio-ominaisuudeksi mahdollisuus liittää ylläpidettäväksi myös ulkopuolisia WordPress-sivuja, jolloin voit ylläpitää kaikkia asiakassivujasi yhdestä sijainnista riippumatta siitä, millä palvelimella ne ovat.

Aloita heti - saat 12 kk hintaan 0€!

Valitse kehitysympäristön domain - saat Dev Lite -paketin hostaan.tld päätteellä ilmaiseksi:

Valitse ensin domainosoite kehitysympäristöllesi. Voit halutessasi käyttää ilmaista .hostaan.tld -päätettä, jolloin saat tilattua Dev Lite -paketin kokonaan maksutta ensimmäisen 12 kk ajalle.

Et sitoudu maksamaan mitään jatkossa ja voit halutessasi päättää palvelun puolen vuoden jälkeen veloituksetta. Tai jos haluat jatkaa palvelua seuraavalle kaudelle, maksat vain saamasi laskun (alk. 5,00€/kk)

Tilauksesi jälkeen avaamme palvelusi ja pääset asentamaan kehityssivustoja ja tuotantosivuja valitsemasi kehitys-URL:n alle.

Voit milloin tahansa laajentaa pilvipohjaisia resurssejasi suurempiin paketteihin. Palvelu kasvaa mukanasi.

Tarvitsetko enemmän kehitystilaa? Saatavana myös suurempia Dev Premium, Business ja Enterprise -kehitysympäristöpaketteja.

Päivitä älykkäästi Smart Updatesilla

Hostaanin kehitysympäristöön* kuuluu vakiona mahdollisuus käyttää WordPress-kehityssivujen päivittämiseen Smart Updates -teknologiaa. Huomaat miten helppoa ja nopeaa automatisoitu toimintatestattu WordPressin ylläpito on tämän avulla, kun manuaaliset työvaiheet sivuston päivityksessä jäävät pois. Lisäksi valitessasi tuotantosivustolle SmartWP- tai SmartWoo -webhotelleja, säästät aikaasi ja voit silti halutessasi laskuttaa ylläpidosta asiakkailtasi mitä haluat.

 

*) Smart Updates -päivitykset eivät sisälly Dev Lite -paketin yhteyteen.

Supernopeutta NginX Cachingin avulla

Tarjoa asiakkaillesi huippunopea WordPress-käyttäjäkokemus NginX Caching -palvelinvälimuistin avulla. Se nopeuttaa sivuston toimintaa erityisesti WordPressin omien välimuistipluginien kanssa tallentaessaan niiden generoimaa staattista sisältöä palvelimen front end proxyn tasolla. Välimuisti on vakiona käytössä kaikissa SmartWP- ja SmartWoo -paketeissamme, mutta sen saa pyytämällä myös WP-paketteihin asiakastuesta pyytämällä. WordPressin latausnopeudessa voidaan päästä jopa vain noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuurimme estää useimmat WordPressiin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki palvelimillamme olevat kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella hallintapaneelin kautta.

1

1

Kompensoimme kehitysympäristösi CO2-päästöt istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

0

0