4

/kk

360 GB

+ ALV 24%

Eikö Managed Cloud 2.0 olekaan sopiva?

Tutustu myös  WP-, SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleihimme. Sopisiko jokin näistä palveluista paremmin käyttöösi? 

Erinomaisia syitä valita palvelumme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Huippunopea pilvi

Managed Cloud 2.0 -palvelimet sijaitsevat huippunopeassa Hetznerin pilvipalvelussa pääkaupunkiseudulla. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti palvelinten toimintaa valvontaan ympäri vuorokauden.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaanin uudistetut, Hetznerin pilveen sijoitetut Managed Cloud 2.0 -palvelimet on tarkoitettu kriittisen tärkeille sivuille ja palveluille. Kun tarvitaan erittäin suuria resursseja WordPress- tai WooCommerce -sivuille, joilla on todella paljon kävijöitä tai niiden liikennöinnin tai levytilantarve on suuri, Managed Cloud 2.0 on tällöin oikea ratkaisu palvelinalustaksi.

6

/kk

+ ALV 24%

Managed Cloud 2.0

PILVIPALVELIN

80 GB

Managed Cloud 2.0 sisältää:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Supernopea Hetznerin pilviarkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

✅ Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ SSL-suojatut sivut & sähköpostit

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

✅ PHP 8.3 (tai 7.4-8.2)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Nginx Caching

✅ Järeät palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

✅ WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Kaikki resurssit kuuluvat sinulle

Hostaanin Managed Cloud 2.0 on täysin ylläpidetty, High Availability -pilvipohjainen dedikoitu ympäristö, jonka kaikki resurssit on varattu ainoastaan sinulle. Toisin kuin jaetuilla webhotellipalvelimilla, naapurisivusto ei voi missään tilanteessa hidastaa oman sivustosi toimintaa tai aiheuttaa siihen jopa toimintakatkoksia. Palvelimella voit myös käyttää rajattomasti kaikkia sen resursseja, eli ratkaisu taipuu erinomaisesti myös esimerkiksi organisaatioiden keskitetyksi satojen sähköpostiosoitteiden sähköpostipalvelimeksi.

Valvottu, ylläpidetty ja huoleton

Managed Cloud 2.0 -palvelin toimitetaan asiakkaalle valmiiksi asennettuna ja nopeusoptimoituna palvelimena, joka sisältää Plesk-hallintapaneelin, jolla asiakas voi itse hallita palveluitaan yhtä helposti kuin jaetulla webhotellipalvelimella ja ilman palvelimen ylläpidon vaivaa. Lisäämme asiakkaan puolesta tarvittavat verkkotunnukset palvelimelle - tai Reseller Cloud 2.0 -tuotteissa asiakas saa oikeudet lisätä näitä rajattomasti itse. 

 

Hostaan huolehtii kaikista palvelinpuolen päivityksistä automaattisesti sekä valvoo palveluiden toimintaa automaatiolla 24/7 sekä puuttuu mahdollisiin palvelimen vikatilanteisiin automaattisesti. Lisäksi Managed Cloud -tuotteisiin sisältyy priorisoitu asiakaspalvelu, jolloin vastaamme Managed Cloud 2.0 -asiakkaiden tukipyyntöihin aina ensimmäisenä ja jonojen ohi. 

Helposti yhdellä kuukausimaksulla

Managed Cloud 2.0 -palvelimen laskutusmalli on tehty asiakkaalle helpoksi: kokonaisuuden saa hankittua yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla, mikä pitää sisällään käytännössä kaiken: palvelinlaitteen asennuksen ja mukauttamisen käyttökuntoon, palvelinalustan Hetzner-kuukausimaksut, Pleskin, KernelCaren ja ImunifyAV+:n ohjelmistolisenssit, varmuuskopioinnin ja siihen tarvittavan levytilan, päivitykset, palvelimen automaattisen palomuuri- ja tietoturvajärjestelmän sekä toiminnan valvontajärjestelmät hälytysviesteineen. Palvelin voidaan laskuttaa jopa vain kuukauden jaksoissa* kerrallaan ja ilman sitoutumista pidempään laskutuskauteen.


*) Lyhin laskutuskausi pienimmissä Managed Cloud 2.0 80-240 GB -palvelimissa on 3 kk

Managed Cloud 2.0 -palvelimet:

Managed Cloud
 2.0 - 80 GB

 

Sopii 1-3 domainille
✅ 80 GB SSD-palvelintilaa

8 GB RAM / 2 CPU

20 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit
✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiotvalvonta 24/7

Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed Cloud 2.0 - 160 GB

 

✅ Sopii 1-6 domainille
✅ 160 GB SSD-palvelintilaa

16 GB RAM / 4 CPU

20 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiotvalvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Managed Cloud 2.0 - 240 GB

 

✅ Sopii 1-10 domainille
✅ 240 GB SSD-palvelintilaa

32 GB RAM / 8 CPU

30 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiot, valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

+ ALV 24%

160 GB

9

/kk

+ ALV 24%

240 GB

Managed Cloud 2.0 - 360 GB

 

✅ Sopii 1-15 domainille
✅ 360 GB SSD palvelintilaa

✅ 64 GB RAM / 16 CPU

✅ 40 TB liikennöinti
✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiot, valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Keskiraskaille sivuille ja verkkokaupoille tai useille kevyille sivuille suosittelemme:

Iso verkkosivusto, TV-kamppiksia ja satojatuhansia kävijöitä kuussa?

Kun tarvitaan palvelinrautaa todella järeään käyttöön, valitse jokin seuraavista:

Managed Cloud 2.0 - 600 GB

 

✅ Sopii 1-20 domainille
✅ 600 GB SD palvelintilaa 

✅ 128 GB RAM / 32 CPU

✅ 50 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiot, valvonta 24/7 
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

600 GB

+ ALV 24%

9

Managed Cloud 2.0 - 900 GB

 

✅ Sopii 1-30 domainille
✅ 900 GB SSD palvelintilaa

✅ 192 GB RAM / 48 CPU

✅ 60 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiot, valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

900 GB

+ ALV 24%

9

2

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin Managed Cloud -pilvipalvelimet toteutetaan erittäin tehokasta Suomessa sijaitsevaa Hetznerin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että Managed Cloud -palvelimellasi olevat palvelut toimivat luotettavasti kaikissa tilanteissa, sillä virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla.

 

Supernopeaa Heznerin pilvialustaa hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät WordPress-sivusi hirmuiseen vauhtiin!

Tarvitsetko palvelimia jälleenmyyntiin? Tutustu Reseller Cloud 2.0 -palvelimiimme.

WordPress-ylläpito Smart Updatesilla

Managed Cloud -ympäristöön saa tarvittaessa lisähintaan myös Smart Updates -teknologialla toteutetut päivitykset WordPress-sivustolle, jolloin sen päällä ajetut WordPressit päivitetään meidän toimestamme samaan tapaan kuin SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleissa. Säästät aikaasi ja voit keskittyä WordPress-sivujen sisältöön tai WooCommerce-kaupankäyntiin.

Nginx Caching ja Redis-välimuistit

Erittäin nopeasti toimivan Managed Cloud -ympäristön päällä ajettujen sivujen latausnopeutta saa lisättyä entisestään Nginx Caching -palvelinvälimuistilla, joka kuuluu vakiona palveluun. Lisäksi tietokantakyselyjä nopeuttava Redis-objektivälimuisti on niin ikään käytettävissä vakiona Managed Cloud -palvelimille asennetuissa WordPresseissä Redis Object Cache -lisäosan avulla. Sivustojen välimuistituksella WordPressin tai WooCommerce-pohjaisen sivuston latausnopeudessa voidaan päästä jopa vain noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuuri estää useimmat Managed Cloud -ympäristön päällä ajettuihin sivustoihin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV+ -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella Managed Cloudin kautta.

9

9

4

9

4

6

Pyydä tarjous Managed Cloud 2.0:sta

Etu- ja sukunimi *
Yrityksen nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Katuosoite *
Postinumero ja toimipaikka *
Yrityksesi WWW-osoite *
Oletko jo asiakkaamme? *
Lisätietoja tai kysymyksiä

Kiinnostuitko? Kuvaa meille tarpeesi ja pyydä tarjous haluamastasi Managed Cloud 2.0 -palvelusta. Katsotaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten soveltuva palvelukokonaisuus. 

Jos olet jo asiakkaamme, ja haluat siirtyä Managed Cloud -ympäristöön, myös tämä onnistuu. Jaetussa ympäristössä oleva verkkosivusto saadaan helposti siirretyä omalle Managed Cloud 2.0 -palvelimelle.

Managed Cloud 2.0 vs. Reseller Cloud 2.0

Tavallinen Managed Cloud 2.0 -pilvipalvelimet toimitetaan vakiona Plesk-lisenssillä, jonka avulla voit sijoittaa vain rajattu määrä domaineja. Jos kuitenkin palvelin halutaan jälleenmyyntikäyttöön, jossa voit luoda itse rajoittamattomasti asiakastunnuksia, tilauksia ja domaineja asiakkaillesi, laskuttaa nämä itsenäisesti haluamallasi hinnalla, tämän ominaisuuden Reseller Cloud 2.0 -palvelimilla, jolloin samalla palvelimella voi olla jopa useita satoja eri domaineja omille asiakkaillesi jaoteltuina. Voit myös räätälöidä palvelimen omalla logolla, luoda omia webhotellipaketteja itse määrittelemilläsi rajoilla sekä jakaa omia kirjautumistunnuksia asiakkaillesi.

 

Tämä digitoimistoille ehdoton Reseller Cloud 2.0 -palvelinversio mahdollistaa täyden oman palvelimen hallittavuuden.

Managed Cloud 2.0 raskaaseen käyttöön:

4

/kk

Digitoimistoille

Alk.

9

Kompensoimme palvelimesi CO2-päästöt istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

...tai tilaa Managed Cloud 2.0 suoraan!

Jos olet jo varma, että Managed Cloud 2.0 on tarvitsemasi palvelu, voit tilata sen suoraan.

Valitse ensin palvelinnimi Managed Cloudillesi. Tämä on aina .hostaan.tld -päätteinen ja sitä käytetään vain tekniseen hallintaan. Nimi ei vaikuta domainnimiisi, joita ei tarvitse tässä vaiheessa syöttää.

Tilauksesi saatuamme alamme avaamaan palvelinta. Toimitusaika Managed Cloud 2.0 -palvelimille on muutama arkipäivä. Saat tiedon sähköpostiisi, kun palvelin on käytettävissäsi.

Palvelimen valmistuttua saat ohjeet palvelun käyttöönottamiseksi ja pääset hallinnoimaan palvelimille sijoitettavia palveluita.

Voit milloin tahansa laajentaa Managed Cloud 2.0 -palvelinta suuremmaksi. Palvelu skaalautuu yrityksesi kasvun mukana.

★★★★★

Ilmainen WordPress-sivuston siirto

Onko sinulla jo WordPress -pohjaiset sivut jaetuilla pilvipalvelimillamme tai toisella palveluntarjoajalla, mutta et tiedä miten siirtäisit ne Managed Cloud 2.0 -palvelimelle? Ei hätää. Voimme halutessasi siirtää* WordPress -sivut puolestasi tilatessasi Managed Cloud -palvelimen meiltä. Mainitse toiveestasi tilauksesi yhteydessä tilaussivujen lisätietokentässä ja toimita tarvittavat tunnukset meille.

 

*) Siirto edellyttää, että saamme pääsyn nykyiseen WordPress asennukseesi ja voimme noutaa sivusisällön käyttäen All-in-One WP Migration -lisäosaa. Ilmainen siirto ei koske WordPress.com -palvelussa olevia sivuja eikä Hostaan.dev -kehitysympäristöön tai RESELLER Cloud 2.0 -palvelimille siirrettäviä sivuja.

1

1