9

/kk

360 GB

+ ALV 24%

Eikö Reseller Cloud 2.0 olekaan sopiva?

Tutustu myös .partners-kumppanuusohjelmaamme sekä WP-, SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleihimme. Sopisiko jokin näistä palveluista paremmin käyttöösi? 

Erinomaisia syitä valita palvelumme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Huippunopea pilvi

Reseller Cloud 2.0 -palvelimet sijaitsevat huippunopeassa Hetznerin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti palvelinten toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaanin uudistetut Reseller Cloud 2.0 -pilvipalvelimet ajetaan Hetznerin pilvessä ja ovat ratkaisu digitoimistoille, joilla on ylläpidossaan useampia kymmeniä tai jopa satoja WordPress-verkkosivustoja. Luotettavalla, nopealla ja valmiiksi ylläpidetyllä omalla pilvipalvelimella digitoimistot voivat itse toimia WordPress-palveluntarjoajana ilman ylläpidon vaivaa.

4

/kk

+ ALV 24%

Reseller Cloud 2.0

Digitoimistolle

80 GB

Reseller Cloud 2.0 sisältää:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Supernopea Hetznerin pilviarkkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

✅ Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ SSL-suojatut sivut & sähköpostit

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

✅ PHP 8.0 (tai 8.1/7.4)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Nginx Caching

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

✅ WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Digitoimiston oma palvelin

Hostaanin Reseller Cloud 2.0 on täysin ylläpidetty, High Availability -pilvipohjainen dedikoitu virtuaalipalvelin, joka on varattu ainoastaan digitoimistollenne. Palvelimella voitte käyttää rajattomasti kaikkia sen resursseja ja päättää itse niiden tuotteistamisesta ja hinnoittelusta asiakkaillenne. Tyypillisesti yksi palvelin tuottaa täydessä tuotantokäytössä digitoimistolle katetta jopa yli 50.000€ vuodessa*.

 

*) Esimerkissä digitoimistolla on 150 asiakasta, joista jokainen maksaa WP-palvelintilasta 35€/kk tuottaen liikevaihtoa 63.000€/vuosi. Palvelun tuottamiseen käytetään Managed Cloud Agency 320 GB palvelinta, joka maksaa 428€/kk eli vuositasolla 5136€/v. Esimerkin luvut ovat viitteellisiä ja todellinen kate voi olla pienempi tai suurempi riippuen digitoimiston asiakasmäärästä, hinnoittelusta, sivustojen raskaudesta ja palvelimen koosta ja käyttöasteesta.

Valvottu, ylläpidetty ja huoleton

Reseller Cloud 2.0 -palvelin toimitetaan digitoimistolle valmiiksi asennettuna ja nopeusoptimoituna palvelimena, joka sisältää Plesk-hallintapaneelin, jolla digitoimisto voi itse hallita palveluitaan yhtä helposti kuin jaetulla webhotellipalvelimella ja ilman palvelimen ylläpidon vaivaa. Voitte suoraan yrityksenne sisältä lisätä palvelimelle uusia asiakkaita ja konfiguroida domaineja sekä hallita vapaasti kaikkien asiakkaidenne palveluita. WordPress-työkalut mm. helppoon asentamiseen ja päivittämiseen ovat vapaasti käytettävissänne.

 

Hostaan huolehtii kaikista palvelinpuolen päivityksistä automaattisesti sekä valvoo palveluiden toimintaa automaatiolla 24/7 sekä puuttuu mahdollisiin palvelimen vikatilanteisiin automaattisesti. Lisäksi Reseller Cloud 2.0 -tuotteisiin sisältyy priorisoitu asiakaspalvelu, jolloin vastaamme digitoimistojen meille tekemiin palvelinteknisiin tukipyyntöihin aina ensimmäisenä ja jonojen ohi. 

Helposti yhdellä kuukausimaksulla

Reseller Cloud 2.0 -palvelimen laskutusmalli on tehty digitoimistoille helpoksi: kokonaisuuden saa hankittua yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla, mikä pitää sisällään käytännössä kaiken: palvelinlaitteen asennuksen ja mukauttamisen käyttökuntoon, palvelinalustan Hetzner-kuukausimaksut, Pleskin, KernelCaren ja ImunifyAV+:n ohjelmistolisenssit, varmuuskopioinnin ja siihen tarvittavan levytilan, päivitykset, palvelimen automaattisen palomuuri- ja tietoturvajärjestelmän sekä toiminnan valvontajärjestelmät tekstiviesteineen. Palvelin voidaan laskuttaa jopa vain kuukauden jaksoissa kerrallaan ja ilman sitoutumista pidempään laskutuskauteen.

Reseller Cloud 2.0 -palvelimet

Reseller Cloud 2.0 - 80 GB

 

Suositus n. 50 WP-sivulle (n. 2,98 €/kk per sivu)
✅ 80 GB SSD-palvelintila

8 GB RAM / 2 CPU

20 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit
✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7

Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Reseller Cloud 2.0 - 160 GB

 

✅ Suositus n. 90 WP-sivulle (n. 2,21€/kk per sivu)
✅ 160 GB SSD-palvelintila

16 GB RAM / 4 CPU

20 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Reseller Cloud 2.0 - 240 GB

 

✅ Suositus 130 WP-sivulle (n. 2,07€/kk per sivu)
✅ 240 GB SSD-palvelintila

32 GB RAM / 8 CPU

30 TB liikennöintiraja

Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

+ ALV 24%

160 GB

9

/kk

+ ALV 24%

240 GB

Reseller Cloud 2.0 - 360 GB

✅ Suositus n. 200 WP-sivulle (n. 1,99€/kk per sivu) 
✅ 360 GB SSD-palvelintila

✅ 64 GB RAM / 16 CPU

✅ 40 TB liikennöintiraja
✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

Digitoimistojen 50-150 WordPress-sivuston kokonaisuuksille suosittelemme:

Onko digitoimistollanne useita satoja asiakkaita - tai todella raskaita verkkokauppoja?

Kun tarvitaan palvelinrautaa useille sadoille WordPress-sivuille, valitse jokin seuraavista:

Reseller Cloud 2.0 - 600 GB

✅ Suositus n. 300 WP-sivulle (n. 1,83€/kk per sivu)
✅ 600 GB SSD-palvelintila 

✅ 128 GB RAM / 32 CPU

✅ 50 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7 
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

4

/kk

600 GB

+ ALV 24%

9

Reseller Cloud 2.0 - 900 GB

✅ Suositus n. 500 WP-sivulle (n. 1,79€/kk per sivu)
✅ 900 GB SSD-palvelintila

✅ 192 GB RAM / 48 CPU

✅ 60 TB liikennöintiraja

✅ Plesk, KernelCare ja ImunifyAV+ lisenssit

✅ Asennus, päivitykset, varmuuskopiointi ja valvonta 24/7
✅ Palomuuri ja tietoturvajärjestelmä

9

/kk

900 GB

+ ALV 24%

9

3

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

On ensiarvoisen tärkeää valita palvelinkumppaniksi taho, jonka tarjoama palvelu on toimintavarmaa, nopeaa ja luotettavaa. Tällä digitoimistonne varmistaa myös omien asiakkaidenne tyytyväisyyden ja oman liiketoimintanne toimivuuden.

 

Hostaanin Reseller Cloud 2.0 -pilvipalvelimet toteutetaan supernopeaa Suomessa sijaitsevaa Hetznerin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että Reseller Cloud 2.0 -palvelimellanne olevat palvelut toimivat luotettavasti kaikissa tilanteissa, sillä virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla.

Tarvitsetko palvelimia vain yksittäisille sivuille? Saatavilla myös Managed Cloud 2.0!

WordPress-ylläpito Smart Updatesilla

Managed Cloud -ympäristöön saa tarvittaessa lisähintaan myös Smart Updates -teknologialla toteutetut päivitykset WordPress-sivustolle, jolloin sen päällä ajetut WordPressit päivitetään meidän toimestamme samaan tapaan kuin SmartWP- ja SmartWoo-webhotelleissa. Säästät aikaasi ja voit keskittyä WordPress-sivujen sisältöön tai WooCommerce-kaupankäyntiin.

Nginx Caching -palvelinvälimuisti

Erittäin nopeasti toimivan Managed Cloud Agency -ympäristön päällä ajettujen sivujen latausnopeutta saa lisättyä entisestään Nginx Caching -palvelinvälimuistilla, joka kuuluu vakiona palveluun. Sivustojen välimuistituksella WordPressin tai WooCommerce-pohjaisen sivuston latausnopeudessa voidaan päästä jopa vain noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuuri estää useimmat Managed Cloud -ympäristön päällä ajettuihin sivustoihin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV+ -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella Managed Cloudin kautta.

9

9

6

9

5

8

Pyydä tarjous Reseller Cloud 2.0:sta

Etu- ja sukunimi *
Yrityksen nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Katuosoite *
Postinumero ja toimipaikka *
Yrityksesi WWW-osoite *
Oletko jo asiakkaamme? *
Lisätietoja tai kysymyksiä

Kiinnostuitko? Kuvaa meille tarpeesi ja pyydä tarjous haluamastasi Reseller Cloud 2.0 -palvelusta. Katsotaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten soveltuva palvelukokonaisuus. 

Jos sinulla on jo Plesk-palvelin toiselta palveluntarjoajalta, ja haluat siirtyä Reseller Cloud 2.0 -ympäristöön, myös tämä onnistuu. Asiakkuudet saadaan tuotua Reseller Cloud 2.0 -ympäristöön.

Managed Cloud 2.0 vs. Reseller Cloud 2.0

Tavallinen Managed Cloud 2.0 -pilvipalvelin toimitetaan vakiona Plesk-lisenssillä, jonka avulla palvelimelle voidaan sijoittaa vain rajattu määrä domaineja. Jos kuitenkin palvelin halutaan jälleenmyyntikäyttöön, jossa voit luoda palvelimesta riippumatta täysin rajoittamattomasti asiakastunnuksia, tilauksia ja domaineja, tämän ominaisuuden saa käyttöön Reseller Cloud 2.0 -palvelintuotteina, jolloin samalla palvelimella voi olla jopa useita satoja eri domaineja omille asiakkaillesi jaoteltuina. Voit myös räätälöidä palvelimen omalla logolla, luoda omia webhotellipaketteja itse määrittelemilläsi rajoilla sekä jakaa omia kirjautumistunnuksia asiakkaillesi.

 

Tämä digitoimistoille ehdoton Reseller Cloud 2.0 -palvelinversio mahdollistaa täyden oman palvelimen hallittavuuden.

Isot Reseller Cloud 2.0 -palvelimet

4

/kk

Digitoimistoille

Alk.

ehdoton!

9

Kompensoimme palvelimesi CO2-päästöt istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

...tai tilaa Reseller Cloud 2.0 suoraan!

Jos olet jo varma, että Reseller Cloud 2.0 on tarvitsemasi palvelu, voit tilata sen suoraan.

Valitse ensin palvelinnimi Reseller Cloudillesi. Tämä on aina .hostaan.tld -päätteinen ja sitä käytetään vain tekniseen hallintaan. Nimi ei vaikuta domainnimiisi, joita ei tarvitse tässä vaiheessa syöttää.

Tilauksesi saatuamme alamme avaamaan palvelinta. Toimitusaika Reseller Cloud 2.0 -palvelimille on muutama arkipäivä. Saat tiedon sähköpostiisi, kun palvelin on käytettävissäsi.

Palvelimen valmistuttua saat ohjeet palvelun käyttöönottamiseksi ja pääset hallinnoimaan palvelimille sijoitettavia palveluita.

Voit milloin tahansa laajentaa Reseller Cloud 2.0 -palvelinta suuremmaksi. Palvelu skaalautuu yrityksesi kasvun mukana.

1

1

2

1