Black Friday tarjouksena webhotellit jopa -75%

Nyt on kova! Black Friday -tarjouksena KAIKKI webhotellimme 12 kk ajan vain 0,99€/kk. Lisäksi WP-paketit -50% ensimmäiset 6 kk. Kehitysympäristön Develop +5 -paketti 0e 12 kk! Tarjoukset toimassa 29.11 asti*!

*) Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia eivätkä peruutettu ja uudelleentilattuja palveluita

Etkö löytänyt juuri sopivaa pakettia?

Ei hätää! Voit aina muokata kaikkien webhotelleidemme ominaisuuksia monipuolisin lisäpalveluin. Tarjolla on myös perinteisiä webhotelleja pienemmän budjetin tarpeisiin.

 

Erinomaisia syitä valita WP-webhotellimme:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

WEBHOTELLI

Hostaanin WP-webhotellit on suunniteltu erityisesti WordPress-sivustojen nopeaan ja luotettavaan hostaukseen. Mukaan kuuluvat erinomaiset asennus-, päivitys-, staging- ja kopiointityökalut.

Nopea WordPress-

2

49

€/kk

Norm. 4,98€/kk

Nopea WordPress-

WEBHOTELLI

WP Super

-50%

WP-webhotelleihin sisältyy vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Maailman nopein UpCloudin pilviarkitehtuuri

Turvallisuus vakiona

Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ ImunifyAV+ puhdistustyökalut

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

PHP 7.4 (tai 8.0/7.3)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Apache -alusta

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, GIT, htaccess, crontab 

WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Asennus parilla klikkauksella

WP-webhotelleihimme kuuluvan WordPress Toolkitin avulla asennat WordPressin ja siihen tarvittavat lisäosat ja teemat parilla klikkauksella suoraan hallintapaneelista. Myös WordPressin päivittäminen onnistuu yhtä helposti - tai voit asettaa WordPress Toolkitin tekemään päivitykset valituilta osin automaattisesti, jolloin WordPress säilyy aina tietoturvallisena.

Kloonaa, piilota ja varmuuskopioi

Hostaanin WP-webhotelli sisältää tehokkaat työkalut WordPress-sivuston ylläpitämiseksi: Voit helposti suojata sivuston salasanalla sekä piilottaa sen hakukoneilta rakennusvaiheen ajan. Lisäksi voit varmuuskopioida sivustosi ennen suurempien muutosten ja päivitysten tekemistä.

 

Vakiona mukaan kuuluu myös staging-ympäristö, jolloin voit kehittää sivustoasi ei julkisena versiona ja synkronoida muutokset julkaistulle sivulle vasta niiden valmistuttua.

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin WP-webhotellit toteutetaan maailman nopeinta kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että WordPress-sivustosi tai verkkokauppasi toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

 

Pilvi-infraan perustuva teknologiamme eliminoi yksittäisen palvelimen vikaantumisesta aiheutuvat toimintakatkokset. Supernopeita UpCloudin MaxIOPs-levyjärjestelmiä hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät WordPress-sivusi hirmuiseen vauhtiin!

WordPress -webhotellit

WP Super

Sopii pienen WordPress-sivuston kotisivutilaksi

 

✅ 5 GB levytilaa

50 GB liikennöintiä

4 sähköpostia (1 Gt)

5 MySQL-tietokantaa

WordPress Toolkit (asennus, kloonaus, staging, varmuuskopiot parilla klikkauksella)

PHP 7.4, HTTP/2, IPv4 ja IPv6, Let's Encrypt SSL, Git 

WP Pro

Suunniteltu keskikokoiselle WordPress-sivustolle

 

✅ 10 GB levytilaa

100 GB liikennöintiä

7 sähköpostia (1 Gt)

10 MySQL-tietokantaa

WordPress Toolkit (asennus, kloonaus, staging, varmuuskopiot parilla klikkauksella)

PHP 7.4, HTTP/2, IPv4 ja IPv6, Let's Encrypt SSL, Git

WP Premium

Paras valinta isolle WordPress-sivustolle

 

✅ 15 GB levytilaa

150 GB liikennöintiä

10 sähköpostia (1 Gt)

15 MySQL-tietokantaa

WordPress Toolkit (asennus, kloonaus, staging, varmuuskopiot parilla klikkauksella)

PHP 7.4, HTTP/2, IPv4 ja IPv6, Let's Encrypt SSL, Git

3

99

€/kk

Norm. 7,98€/kk

WP Pro

-50%

5

99

€/kk

Norm. 11,98€/kk

WP Premium

-50%

Valitse sopivin webhotelli WordPress-sivustosi luotettavaan ja nopeaan hostaukseen:

Ilmainen WordPress-sivustoN siirto

Onko sinulla jo WordPress -pohjaiset sivut toisella palveluntarjoajalla, mutta et tiedä miten siirtäisit ne palveluumme? Ei hätää. Voimme halutessasi siirtää* WordPress -sivut puolestasi tilatessasi meiltä minkä tahansa WP-webhotellimme. Mainitse toiveestasi tilauksesi yhteydessä tilaussivujen lisätietokentässä ja toimita tarvittavat tunnukset meille.

 

*) Siirto edellyttää, että saamme pääsyn nykyiseen WordPress asennukseesi ja voimme noutaa sivusisällön käyttäen All-in-One WP Migration -lisäosaa. Ilmainen siirto ei koske WordPress.com -palvelussa olevia sivuja eikä jälleenmyytyjä palveluita (esim. Dev + Pub -kehitysympäristö).

Aloita heti - tilaa WP-webhotelli!

Tee loistava päätös jo tänään ja tilaa huippunopea Hostaanin WP-webhotelli.

Syötä alle domain, jonka haluat rekisteröidä tätä palvelua varten:

Onko sinulla jo domain toisella palveluntarjoajalla, jonka haluat siirtää palveluumme? Onnistuu.

Haluatko hallita domainia itse jonkun kolmannen osapuolen kautta ja vain ohjata sen meille?

2

49

€/kk

Norm. 4,98€/kk

WP Super  

-50%

★★★★★

★★★★★

NginX Caching -palvelinvälimuisti

WP-webhotelleihimme saat ilman lisähintaa päälle myös NginX Caching -palvelinvälimuistin, joka nopeuttaa sivuston toimintaa erityisesti WordPressin omien välimuistipluginien kanssa tallentaessaan niiden generoimaa staattista sisältöä palvelimen front end proxyn tasolla. Välimuistin saa käyttöön kaikkiin WP-webhotelleihin asiakastuesta pyytämällä. WordPressin latausnopeudessa voidaan päästä jopa noin 0,3 sekunnin latausaikoihin. Katso tästä nopeustesti.

haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuurimme estää useimmat WordPressiin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki palvelimillamme olevat kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Lisäksi voit puhdistaa saastuneen sivuston itse yhdellä klikkauksella hallintapaneelin kautta.

Haluaisitko ulkoistaa WordPressin ylläpidon kokonaan meille?

Mikäli WordPress-päivitykset ja asennukset eivät ole sinun juttusi, jätä hommat meidän tehtäväksemme. Tutustu täysin ylläpidettyihin SmartWP-webhotelleihimme, alk. 8,98 €/kk

 

Saatavilla myös Business, Corporate ja Enterprise -paketit