Etkö löytänyt juuri sopivaa pakettia?

Ei hätää! Voit aina muokata kaikkien webhotelleidemme ominaisuuksia monipuolisin lisäpalveluin. Tarjolla on myös SmartWP-webhotelleja kevyempään WordPress-käyttöön.

Erinomaisia syitä valita Hostaan SmartWP:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaanin SmartWoo-webhotelli sisältää valmiiksi asennetun ja ylläpidetyn WooCommerce-kaupan, jonka päivityksistä huolehdimme automaattisesti ja toimintatestatusti. Sinä voit keskittyä kauppiaan rooliin.

19

98

€/kk

+ ALV 24%

Valmiiksi ylläpidetty

VERKKOKAUPPA

Premium

SmartWoo sisältää vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Supernopeat UpCloudin ja Hetznerin pilviarkitehtuurit

Turvallisuus vakiona

Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ ImunifyAV+ puhdistustyökalut

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

PHP 8.3 (tai 7.4-8.2)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Apache -alusta

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, htaccess, crontab 

WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Valmiiksi asennettu WooCommerce

Asennamme automaattisesti puolestasi uusimman WordPressin WooCommerce-lisäosalla, ja pääset suoraan rakentamaan kauppaasi. SmartWoo-webhotellimme sisältävät oman Hostaan plugin -lisäosan, joka huolehtii sivustosi nopeusoptimoinnista. Vaihtoehtoisesti voimme myös siirtää olemassa olevan WooCommerce-verkkokauppasi maksutta palveluumme.

Aina päivitetty ja turvallinen alusta

Järjestelmämme huolehtii WooCommerce-verkkokauppasi päivittämisestä* Smart Updates -teknologiallamme, jossa uusien päivitysten saapuessa sivustosi kloonataan ja sivun WordPress sekä sen pluginit ja teemat päivitetään erillisessä ympäristössä. Päivityksen onnistuminen mitataan monipuolisin sivukohtaisin automaattisin testein, ennen kuin päivitykset kohdistetaan itse sivustoon. Sinun ei tarvitse stressata vaivalloisista WordPress-päivityksistä - ja sivustosi toimivat luotettavasti ja pysyvät aina tietoturvallisina.

 

*) Smart Updates ei tue WordPress Multisite-asennuksia eikä sellaisten maksullisten pluginien päivityksiä, joiden kehittäjä on estänyt automaattisen päivittämisen.

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin SmartWoo-webhotellit toteutetaan erittäin nopeaa kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että WordPress-sivustosi tai verkkokauppasi toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa, sillä virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla.
 
Supernopeaa pilviteknologiaa hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät WordPress-sivusi hirmuiseen vauhtiin!

Ylläpidetyt SmartWoo-webhotellit

SmartWoo
Premium

Erinomainen pienille WooCommerce-kaupoille 

 

✅ 20 GB levytilaa

200 GB liikennöintiä
CPU: ⭐⭐⭐⭐
RAM: ⭐⭐⭐⭐

15 sähköpostia

WordPress ja WooCommerce valmiiksi asennettuna lisäosineen

Nginx Caching
Smart Updates -automaattiset päivitykset

SmartWoo

Business

Keskikokoisen WooCommerce-kaupan tarpeisiin

 

✅ 30 GB levytilaa

300 GB liikennöintiä
CPU: ⭐⭐⭐⭐⭐

RAM: ⭐⭐⭐⭐⭐

20 sähköpostia

WordPress ja WooCommerce valmiiksi asennettuna lisäosineen

Nginx Caching
Smart Updates - automaattiset päivitykset

SmartWoo

Enterprise

Kun tarvitset suuret resurssit WooCommerce-kaupallesi

 

40 GB levytilaa

400 GB liikennöintiä
CPU: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
RAM: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

30 sähköpostia

WordPress ja WooCommerce valmiiksi asennettuna lisäosineen

Nginx Caching
Smart Updates -automaattiset päivitykset

29

98

€/kk

+ ALV 24%

Business

39

98

€/kk

+ ALV 24%

Enterprise

Valitse sopivin SmartWoo WooCommerce-kauppasi luotettavaan ja nopeaan hostaukseen:

Ilmainen WooCommerce-kaupan siirto

Onko sinulla jo WordPress/WooCommerce -pohjainen verkkokauppa toisella palveluntarjoajalla, mutta et tiedä miten siirtäisit ne palveluumme? Ei hätää. Voimme halutessasi siirtää* verkkokauppasi puolestasi tilatessasi meiltä minkä tahansa SmartWoo-palvelumme. Mainitse toiveestasi tilauksesi yhteydessä tilaussivujen lisätietokentässä ja toimita tarvittavat tunnukset meille.

 

*) Siirto edellyttää, että saamme pääsyn nykyiseen WordPress asennukseesi ja voimme noutaa sivusisällön käyttäen All-in-One WP Migration -lisäosaa. Ilmainen siirto ei koske WordPress.com -palvelussa olevia sivuja eikä Hostaan.dev -kehitysympäristöön tai Managed Cloud Agency -palvelimille siirrettäviä sivuja.

Aloita heti - tilaa SmartWoo-webhotelli!

Tee loistava päätös jo tänään ja tilaa helppo ja nopea Hostaanin SmartWoo-webhotelli.

Syötä alle domain, jonka haluat rekisteröidä tätä palvelua varten:

Onko sinulla jo domain toisella palveluntarjoajalla, jonka haluat siirtää palveluumme? Onnistuu.

Haluatko hallita domainia itse jonkun kolmannen osapuolen kautta ja vain ohjata sen meille?

19

98

€/kk

+ ALV 24%

Alk.

★★★★★

Salamannopea verkkokauppa

Sivuston latausnopeudella on suuri merkitys kauppasi konversioon ja hakukonenäkyvyyteen. On siis erittäin tärkeää, että verkkokauppasi avautuu nopeasti ja luotettavasti. SmartWoo-webhotelleissamme käytetään aina NginX Caching -palvelinvälimuistia yhdistettynä WP:n välimuistitukseen. Tämän ansiosta WooCommerce -kauppasi latautuu viiveettä ja sijoittuu hakukonetuloksissa paremmin - katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuurimme estää useimmat WordPressiin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki palvelimillamme olevat kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, huolehdimme sivuston siivoamisesta ja haittaohjelmien poistamisesta automaattisesti. Meillä sivusi ovat turvassa.

Tarvitsetko vielä enemmän levytilaa tai liikennöintiä WooCommerce-verkkokaupalle?

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää