Etkö löytänyt juuri sopivaa pakettia?

Ei hätää! Voit aina muokata kaikkien webhotelleidemme ominaisuuksia monipuolisin lisäpalveluin. Tarjolla on myös SmartWoo-webhotelleja suurempien verkkokauppojen tarpeisiin.

Erinomaisia syitä valita Hostaan SmartWP:

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimamme Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Tällöin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee. Palvelimemme toimii tietenkin uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelintemme vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Webhotelleissamme asennat ja päivität Wordpressin tai muun sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköpostiosoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan hallintapaneelissa. Todella helppoa!

Todella hyvä asiakastuki

Meille nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Palvelelemme niin puhelimitse (pelkällä pvm/ppm-maksulla), sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen Hostaanin, voit luottaa siihen, että tavoitat meidät tarvittaessa.

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

Hostaanin SmartWP-webhotelli sisältää valmiiksi asennetun WordPressin, jonka päivityksistä huolehdimme automaattisesti ja toimintatestatusti. Sinä voit unohtaa tekniikan ja keskittyä sisältöön.

9

98

€/kk

+ ALV 24%

Valmiiksi ylläpidetty

WORDPRESS

5 GB

SmartWP sisältää vakiona:

Pilvipohjainen palvelinalusta

✅ Palvelimet 100%:sti Suomessa

High Availability -vikasietoisuus

Erinomainen asiakaspalvelu

✅ Supernopeat UpCloudin ja Hetznerin pilviarkitehtuurit

Turvallisuus vakiona

Let's Encrypt SSL-sertifikaatti

✅ ImunifyAV+ puhdistustyökalut

✅ Kahdennetut DNS-nimipalvelut

✅ Päivittäinen varmuuskopiointi

Nopea HTTP/2 -palvelintuki

✅ IPv4 ja IPv6 -tuettu

PHP 8.3 (tai 7.4-8.2)

✅ MariaDB-tietokantatuki

✅ NginX & Apache -alusta

✅ Ylimitoitetut palvelinresurssit

Plesk-hallintapaneeli

✅ FTP, SFTP ja SSH-yhteydet

✅ WordPress Toolkit-työkalut

✅ DNS, htaccess, crontab 

WWW-tilastot, salasanasuojaus

✅ IMAP, POP3, SMTP, Webmail, roskapostisuodatin, lomavastaaja

Valmiiksi asennettu WordPress

Asennamme automaattisesti puolestasi uusimman WordPressin, ja pääset suoraan rakentamaan sivujasi. SmartWP-webhotellimme sisältävät oman Hostaan plugin -lisäosan, joka huolehtii sivustosi nopeusoptimoinnista. Vaihtoehtoisesti voimme myös siirtää olemassa olevat WordPress-sivustosi maksutta palveluumme.

Aina päivitetyt ja turvalliset sivut

Järjestelmämme huolehtii WordPress-sivustosi päivittämisestä* Smart Updates -teknologiallamme, jossa uusien päivitysten saapuessa sivustosi kloonataan ja sivun WordPress sekä sen pluginit ja teemat päivitetään erillisessä ympäristössä. Päivityksen onnistuminen mitataan monipuolisin sivukohtaisin automaattisin testein, ennen kuin päivitykset kohdistetaan itse sivustoon. Sinun ei tarvitse stressata vaivalloisista WordPress-päivityksistä - ja sivustosi toimivat luotettavasti ja pysyvät aina tietoturvallisina.

 

*) Smart Updates ei tue WordPress Multisite-asennuksia eikä sellaisten maksullisten pluginien päivityksiä, joiden kehittäjä on estänyt automaattisen päivittämisen.

Kotimaiset nopeat pilvipalvelimet

Hostaanin SmartWP-webhotellit toteutetaan erittäin nopeaa kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininframme pitää huolen siitä, että WordPress-sivustosi tai verkkokauppasi toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa, sillä virtuaalipalvelimet siirtyvät helposti laitealustalta toiselle mahdollistaen erittäin toimintavarman ja vikasietoisen palvelun, toisin kuin perinteisillä yhdellä fyysisellä laitteella sijaitsevilla palvelimilla.

 

Supernopeaa pilviteknologiaa hyödyntävät palvelimemme kiihdyttävät WordPress-sivusi hirmuiseen vauhtiin!

Ylläpidetyt SmartWP-webhotellit

SmartWP Lite

Erinomainen pienille WordPress-perussivuille 

 

✅ 5 GB levytilaa

50 GB liikennöintiä
CPU: ⭐
RAM: ⭐

1 sähköposti (1 Gt)

WordPress valmiiksi asennettuna lisäosilla
Nginx Caching

Smart Updates - WordPress-päivitykset

SmartWP Super

WordPress keskikokoisen sivuston tarpeisiin

 

✅ 10 GB levytilaa

100 GB liikennöintiä
CPU: ⭐⭐
RAM: ⭐⭐
5 sähköpostia (1 Gt)

WordPress valmiiksi asennettuna lisäosilla
Nginx Caching

Smart Updates - WordPress-päivitykset

SmartWP Pro

Kun tarvitset kotisivutilaa järeälle WordPress-sivustolle

 

✅ 15 GB levytilaa

150 GB liikennöintiä
CPU: ⭐⭐⭐
RAM: ⭐⭐⭐
10 sähköpostia (1 Gt)

WordPress valmiiksi asennettuna lisäosilla
Nginx Caching

Smart Updates -WordPress-päivitykset

12

98

€/kk

+ ALV 24%

10 GB

16

98

€/kk

+ ALV 24%

15 GB

Valitse sopivin SmartWP WordPress-sivustosi luotettavaan ja nopeaan hostaukseen:

Ilmainen WordPress-sivuston siirto

Onko sinulla jo WordPress -pohjaiset sivut toisella palveluntarjoajalla, mutta et tiedä miten siirtäisit ne palveluumme? Ei hätää. Voimme halutessasi siirtää* WordPress -sivut puolestasi tilatessasi meiltä minkä tahansa SmartWP-palvelumme. Mainitse toiveestasi tilauksesi yhteydessä tilaussivujen lisätietokentässä ja toimita tarvittavat tunnukset meille.

 

*) Siirto edellyttää, että saamme pääsyn nykyiseen WordPress asennukseesi ja voimme noutaa sivusisällön käyttäen All-in-One WP Migration -lisäosaa. Ilmainen siirto ei koske WordPress.com -palvelussa olevia sivuja eikä Hostaan.dev -kehitysympäristöön tai Managed Cloud Agency -palvelimille sirrettäviä sivuja.

Aloita heti - tilaa SmartWP-webhotelli!

Tee loistava päätös jo tänään ja tilaa helppo ja nopea Hostaanin SmartWP-webhotelli.

Syötä alle domain, jonka haluat rekisteröidä tätä palvelua varten:

Onko sinulla jo domain toisella palveluntarjoajalla, jonka haluat siirtää palveluumme? Onnistuu.

Haluatko hallita domainia itse jonkun kolmannen osapuolen kautta ja vain ohjata sen meille?

9

98

€/kk

+ ALV 24%

Alk.

★★★★★

Latausaika jopa vain 0,3 sekuntia

Sivuston latausnopeudella on suuri merkitys sivustosi konversioon ja hakukonenäkyvyyteen. On siis erittäin tärkeää, että kotisivusi avautuvat nopeasti ja luotettavasti. SmartWP-webhotelleissamme käytetään aina NginX Caching -palvelinvälimuistia yhdistettynä WP:n välimuistitukseen. Tämän ansiosta WordPress-sivustosi latautuu supernopeasti ja viiveettä, jopa vain 0,3 sekunnissa - katso tästä nopeustesti.

Haittaohjelmien torjunta ja poisto

ModSecurity -sovelluspalomuurimme estää useimmat WordPressiin kohdistuvat hyökkäykset ja haavoittuvuudet ennakoivasti, mutta lisäksi kaikki palvelimillamme olevat kotisivut skannataan automaattisesti ImunifyAV -haittaohjelmien havainnointi- ja poistotyökalulla. Mikäli jostain syystä WordPress-sivustosi saastuisi haittaohjelman vuoksi, huolehdimme sivuston siivoamisesta ja haittaohjelmien poistamisesta automaattisesti. Meillä sivusi ovat turvassa.

Saatavana myös SmartWoo-webhotellipaketteja suuremmille WooCommerce-verkkokaupoille.

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää