Täysin ääriään myöten täyttynyt postilaatikko estää postien poistamisen vakioasetuksilla.
Päivitys: Uuden Roundcuben version myötä tämä ohje on osittain vanhentunut. Voit poistaa viestejä täydestä postilaatikosta myös painamalla Shift+Del näppäimistöyhdistelmää valittuasi poistettavat viestit.
Syynä tähän on postien poistamisen prosessi, jossa postista ensin luodaan kopio roskakoriin, jonka jälkeen alkuperäinen viesti vasta poistetaan. Jos sähköpostitili on ääriään myöten täynnä, ei roskakoriin voida luoda kopiota alkuperäisestä viestistä koska tilaa ei kopion luontiin ole.
Voit muuttaa asetukset siten, että viesti merkitään poistetuksi, mutta sitä ei siirretä roskakoriin lainkaan. Viesti poistetaan uloskirjautumisen yhteydessä kansioiden siivouksen yhteydessä.
Asetus löytyy seuraavan polun takaa alkaen vasemmalta: Asetukset -> Asetukset -> Palvelinasetukset, jossa otetaan käyttöön Poistamisen sijaan merkitse viestit poistettavaksi sekä Tiivistä kansiot kirjautuessa ulos. Tallenna muutos. Kuvassa valinnat ovat vielä pois käytöstä; punaiset merkinnät näyttävät muutettavat asetukset.
Näin poistettaviin viesteihin tulee merkintä ja ne muuttuvat postinäkymässä harmaaksi. Kun kirjaudut ulos, posti poistetaan järjestelmästä.
Tällä asetuksella poistettavia posteja ei voi palauttaa poiston jälkeen kuten roskakoriin menevät, joten palauta asetus ennalleen siivoamisen jälkeen.